Chuck Norris a fost învins

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Ştirea electorală cu un bogat parfum de levănţică vine din Galaţi. Au avut loc alegeri locale şi n-a mai câştigat Dumitru Nicolae. Uau, ce s-o fi întâmplat? Dom’ Mitică era genul de politician care-şi trăgea caimacul şi fără să candideze. Adică un fel de Chuck Norris pe faza de municipii. Nici Hollywood-ul nu mai este ce-a fost...

* Galaţiul a câştigat un nou primar, dar alta-i ideea. Realitatea este că, după scrutinul din 10 iunie, ne-am pricopsit cu un pensionar în plus. Sau – pentru că noţiunea de pensionar nu poate asigura o exprimare catifelată – cu încă o persoană retribuită din fondul social destinat oamenilor retraşi din activitate.

*Noua primăriţă a Craiovei, duduia Olguţa (prenumele doamnei Vasilescu mă trimite cu gândul în anumite cotloane ale ideii de urbanism), îi ameninţă pe şefii fotbalului românesc pentru dezafilierea brandului Universitatea. „Vin peste voi!”, strigă Olguţa Vasilescu şi tare mi-a? fi dorit să fiu în pielea lui Mircea Sandu şi a lui Mitică Dragomir. Ţineţi-vă tare, băieţi!

* Cu toate că exit-poll-urile l-au zdrobit, ducându-l spre 1%, Gigi Becali este marele câştigător al zilei de 10 iunie 2012. Şi-a recâştigat dreptul de a reveni pe toate micile ecrane cu arhicunoscuta-i pântecăraie verbală. Cu alte cuvinte, al său Petrică, responsabilul cu GeSepeu’, poate reveni din concediu.

* Ieri a început ediţia 2012 a Bacalaureatului, dacă-mi permiteţi o exprimare a la Eurovision. Marian Vanghelie a fost declarat absent, dar primarul de la sectorul 5 al Capitalei s-a mişcat repede: a depus o contestaţie. Nu-i posibil, în opinia sa, ca alegerile şi Bac-ul să fie programate în aceeaşi perioadă. Este inuman să participi la ambele şi să le mai şi treci.

* Traian Băsescu a comentat în stilul care l-a consacrat rezultatul alegerilor de duminică: „Ferească Dumnezeu de mai rău!” Nu ştiu la ce s-a referit, dar îmi pun o întrebare pertinentă. De când crede Băse că Zeus e mai slab decât Dumnezeu?

Citit 915 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.