Tehnocratul Tolea Ciumac

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Partidul lui Dan Diaconescu, luat pe bună dreptate peste picior, a smuls ceva mandate la alegerile din 10 iunie. Aproape că-mi dispare zâmbetul, ce haz de necaz să mai faci când o formaţiune de garsonieră condusă de duşmanul stomatologilor îşi încordează muşchii prin primării, consilii locale şi judeţene? Peste juma de an vor urma parlamentarele: bre, dacă iese domnu’ Dan preşedinte? Nu ne trezim cu tehnocratul Tolea Ciumac în fruntea Guvernului?

* Traian Băsescu n-ar trebui să fie supărat pe rezultatele dezastruoase de la scrutinul de duminică. Mă refer la scorurile de neprezentare ale pedeliştilor, se înţelege. Preşedintele se poate mulţumi că în continuare voturile sunt numărate de entitatea intitulată BEM. Sună atât de bine, hâc!

* Celebrisimul Stelian Ogică, ăla care s-a lăudat mereu că a câştigat la loterie, a devenit consilier local într-o comună din Ilfov. Staţi aşa, nu plecaţi, mai urmează! Luptătorul de K1 cunoscut ca Moartea din Carpaţi e consilier cu acte în regulă în instituţia care conduce Iaşul. Şi să-mi mai spună cineva că n-a ieşit şi Elodia pe undeva...

* Un consilier local din judeţul Olt a câştigat un nou mandat la scrutinul de zilele trecute, dar a decis imediat să încerce nişte Furadan. Şi i-a fost fatal. Iată cum va face şi Mădălina politică!

* Şmecherii de la TVR au împărţit alte două competiţii babane cu Dolce Sport. Este vorba despre Jocurile Olimpice din această vară şi despre Mondialul de fotbal din 2014. Nu era destul că am fost reduşi la condiţia de boschetari cu taxa plătită la zi la Europeanul din Polonia şi Ucraina... Şi-au zis băieţii că dacă tot ne-am învăţat să căutăm ca fraierii posturi-pirat pe Internet, de ce să nu continuăm?

Zic că se poate şi mai mult: teveriştii să dea prima repriză, Dolce pe a doua sau, de ce nu?, să facă transmisiune în grup. Startul partidei să fie oferit de postul naţional, primul cartonaş galben să apară mai întâi pe Sport.ro, golurile să aibă contract de exclusivitate cu Digi Sport, iar drepturile pentru cornerele bătute prin spatele porţii să fie deţinute în format HD de Dolce. Ni s-ar rupe deştele pe telecomandă, dar ar fi distractiv. Pe banii noştri.

Citit 997 ori Ultima modificare Marți, 12 Iunie 2012 15:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.