Guvernul Copy-Ponta

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Sunt profund indignat de faptul că adevărata doamnă Săvuică a fost înlocuită de o individă banală, poate chiar urâțică (iertați-mi remarca meschină!). Nu v-ați uitat la tv în ultimele săptămâni? Se tot laudă una că se numește Magda Săvuică și că descoperă nu-știu-ce locuri frumoase prin România. Lasă-ne, Magdo! Noi eram obișnuiți cu Dana Săvuică, acea femeie care se lăsa descoperită de țoale, apoi de falangele cumpărătorilor de Playboy. Propun să punem de-un miting: „Noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă / Până n-o recuperăm pe Săvuica noastră!”

* Mi-am propus ca astăzi să scriu numai despre reprezentantele sexului slab, însă presimt că voi deraia pe final. O avem pe Olguța Vasilescu, noul primar al Craiovei, care a declarat că Emil Cioran este „un important personaj literar”. Cu alte cuvinte, marele filosof a fost trântit pe același rând cu capra din povestea „Capra cu trei iezi”, basm dominat de fratricidul ăluia mai mare, doar n-o să credeți că mama behăitorilor era altceva decât un personaj literar. Mai de „Trăistuța fermecată”, dar era...

* Site-ul unei televiziuni autohtone - nu-i mai pomenesc numele, ar însemna să-i glorific prostia - ne-a anunțat ieri că o elevă din Călărași a fost agresată sexual de doi colegi. Eveniment trist, abject, n-ar merita pomenit decât „la pachet” cu despăducherea în format HD a făptașilor. Ca să se învețe minte și alți nătărăi care cred că propoziția simplă „Ana are mere” conține scene de nuditate. Mă rog, revin la nesăbuința acelui post tv care în coada știrii cu eleva traumatizată plantează următoarea placă: „Dacă ți-a plăcut articolul, urmărește-ne pe Facebook!” Aș putea întreba cu ce sunt mai puțin în culpă ăștia care mediatizează golănește fapta de mai sus? Ă, aude cineva? Dacă, nu, haideți pe Facebook, poate ne arată și poze!

* Nu m-am putut abține deoarece este subiect la modă. Victor Ponta, premierul României, este acuzat de plagiat. Asta după ce un fost ministru al Educației din același guvern a fost ejectat pentru un motiv similar. Avem, așadar, de-a face cu Guvernul Copy-Ponta, executiv care pare-se că grăbește programul „Prima Clonare”.

Citit 1507 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.