Crine, ţi-a Senat ceasul?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Lovitură de stat! Sintagma asta este prezentă peste tot, nu mai zic de faptul că toți pedeliștii par să fi avut dădacă o profesoară de istorie. Toți, dar absolut toți fac referire la anul 1946, la invazia rușilor etc. Revin la așa-zisa lovitură de stat. Numai la români se poate întâmpla așa ceva și o dezaprob vehement: eu vreau lovituri de muncă, nu de stat. E criză, cine-și mai permite să adopte poziția leneșului?

* Crin Antonescu este noul președinte al Senatului. De aici și un mic calambur: „Crine, ți-a Senat ceasul dimineață?” Prietenii acarieni știu de ce...

* Zic specialiștii că dacă ai o pisică acasă și ești femeie (neapărat reprezentantă a sexului firav) te-ar putea bate gândul sinuciderii. Cică există o legătură științifică între parazitul care-și face veacul în blana mâței și dorința de suicid. Știu unde vor ăștia să ajungă, să vadă dacă Năstase are, până la urmă, cotoi la domiciliu sau doar li se pare. N-are, doar nu s-a omorât cu firea să apese pe trăgaci.

* Știrea zilei vine de la Patriarhie. Zice-se că mult-pomenita Catedrală a Mântuirii Neamului va fi dotată cu un adăpost antiatomic. Cum nu-mi închipui că cineva se pregătește de război, aș spune că Preafericitul Daniel își va ține în acest beci murăturile și varza cu care te dregi după ce bei fără măsură vinul de împărtășanie. Doamneee, dezmahmureșteee!

* Mă întreba ieri un amic ce mai este nou pe agențiile de presă. M-am abținut cu greu să-i mărturisesc treaba asta și am explodat. A trebuit să-l informez că iubita lui Johnny Depp este bisexuală. Ei, pe naiba are două organe genitale! Bisexuali sunt cei care, când este ocupat la femei, merg la bărbați și invers.

* Ultimul câștigător de la „Dansez pentru tine”, un tânăr din Petroșani, și-a deschis un salon de masaj erotic în localitatea de baștină. Cum să investească cei 60.000 de euro câștigați în mod cinstit? Așa i-a trecut lui prin cap. Ortacii îi vor fi pe veci recunoscători: alde huilă vor coborî mai voioși în adâncuri după ce se vor delecta în prealabil cu cuprul maseuzelor.

 

Citit 819 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Iulie 2012 14:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.