Mare-i grindina lui Dumnezeu!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Alaltăieri, am prins la volan excesul de zel al naturii, acea grindină „fără precedent”, așa cum au anunțat fetele care buchisesc de pe prompter. Mi-am zis în acele minute de buimăceală că Moș Crăciun și-a propus să vină în toiul verii la gălățeni și că avea nevoie de context. Totuși, saniei Junghiului îi trebuie mai mult de-o metaforă ca să alunece...

* Mare-i grindina lui Dumnezeu, frate! Că de la Cel de Sus vine, nu?

* Și zic meteorologii că vom mai avea pe timpul lunii curente fenomene de acest gen. Dacă ar putea să ne avertizeze cu măcar o oră înainte că ne paște o asemenea trăsnaie... Așa și venerabilul Vergil Hâncu anunța cutremure care tocmai se destrăbălaseră.

* Consiliul Național de Etică a venit cu un verdict neașteptat: Victor Ponta nu a plagiat. Asta după ce Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare stabilise că prim-ministrul a băgat la greu cu ajutorul tehnicii copy-paste. Scorul este 1-1, deci mai avem nevoie de o părere, ceva. Se mai bagă cineva sau trecem direct la lovituri de stat (astea sunt loviturile de departajare față de președintele suspendat)?

* Potrivit oamenilor de știință, prea mult somn îmbătrânește creierul, predispunând la demență. Niște băsiști, altfel nu le pot spune... Domnule președinte interimar, nu-i lua, nene, în seamă!

* Comparație de poveste! O cină pentru două persoane, care include și un vin local, la un restaurant din Mamaia costă în medie 39 de euro, mai mult decât în stațiunile din Portugalia, Grecia, Cipru sau Bulgaria, unde prețurile sunt cuprinse între 28 și 38 de euro. Parcă vezi că, dacă trendul se va păstra, pensionarii noștri vor câștiga peste ani cupoane de 18 zile la St. Tropez. Cică fac ăia niște băi cu nămol...

* Opriți isteria minimului istoric! Toată lumea expectorează la știri că leul atinge un nou minim istoric. Măcar o dată la două zile aud această sintagmă. Îmi este limpede că avem de-a face cu un minim economic, financiar, spuneți-i cum vreți, dar nu și istoric! Ce contează că în istorie nu s-a mai întâmplat așa ceva? La ce ne ajută statistica?

Citit 889 ori Ultima modificare Marți, 17 Iulie 2012 16:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.