McPatriarhul şi mega-profiturile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gata, este oficial! Vom merge la referendum în intervalul orar 7-23, și nu de la 8,00 la 20,00. „Pentru că e vară”, a justificat Victor Ponta schimbarea de program. Și pentru că iarna nu-i ca vara, cum a zis dușmanul de moarte al premierului, pun și eu o întrebare. Dacă referendumul s-ar fi ținut în decembrie sau în ianuarie, ne-am fi deranjat numai între orele 10,00 și 15,00?

* Deputatul PSD Florentin Gust a fost lovit cu o întrebare de cultură generală într-o emisiune de televiziune și s-a făcut de băcănie. Politicianul a fost întrebat cine-i ministrul Economiei și s-a îmbolnăvit de bâlbâială. A dat vreo trei răspunsuri, s-a scuzat că are un lapsus (în cazul său e vorba de lacune, de ignoranță) și, exact ca elevii care trag cu dinții de-un 5, cât să nu rămână pe vară, s-a rugat de moderator să-i mai dea o șansă: „Este de la PNL, știu sigur, dar pot să vi-i spun pe toți de la PSD dacă vreți.” Băi, da’ greu s-a mai lăsat gazda talk-show-ului! Măcar din tabla înmulțirii trebuia să-l lase a recita...

* Potrivit Ministerului de Finanțe, Patriarhia Română are profituri mai mari pe 2011 decât McDonald’s. Ce înseamna asta, or suntem creștini, or ne ducem la fast-food miercurea, vinerea și în Postul Crăciunului? Cred că pe Prea Fericitul Daniel îl încearcă un McPuișor de invidie că firma de mâncare reîncălzită poate fi măcar termen de comparație pentru Biserică.

* Supărați că Patriarhul și SRL-ul său le-au luat-o înainte, superiorii de la McRățoi au întocmit o listă de priorități pentru a redeveni ce au fost. Mi-am aruncat ochii pe aceste puncte, mi se pare că s-au inspirat puțin și din Biblie: 1. Să nu-ți faci chips cioplit! 2. Nu lăsa numele Domnului la desert! 3. Să nu râvnești la sandvișul aproapelui tău! 4. Iubește-ți aproapele la o înghețată și la o gustare pe bază de bacon! 5. Să nu ucizi găini când poți lua pieptul de pui, refrigerat, de la supermarket!

* Japonezii au inventat pantalonii cu aer condiționat, numai buni de purtat pe timp de caniculă. Măcar așa ai avea o scuză în caz că membrul cu inelușe și brățărele al unei doamne s-ar apropia de noua invenție: calm, fata vrea să mărească puțin temperatura.

Citit 782 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Iulie 2012 15:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.