Referendum la 11 noaptea, fa?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ora 23.00, închiderea programului, vă dorim noapte bună! Iată cum am revenit la 11 noaptea, ora la care Nea Nicu ne oprea șirul evenimentelor de la televizor. Pe 29 iulie, la referendum, vor exista oameni care vor hălădui pe străzi până la acea oră, mai mult o dramă decât vădita comedie jucată de Guvern. În mediul rural, ca să-ți exerciți dreptul de cetățean în acea zi de duminică, va trebui să-ți iei felinarul și doi câini mai bărbați. Cu Azorel și Rex apărăm Constituția, bre! En garde!

* Dacă ora de închidere a urnelor ar fi fost dusă cu 60 de minute mai spre miezul nopții, ar fi existat niște riscuri pentru manipulanții de telecomandă. S-ar fi încurcat exit-poll-urile cu cine știe ce alte nenorociri prezente în acea vreme pe micul ecran...

* „Unde umbli, fa, la ora asta? Ce oră-i asta, 11 noaptea, acum se vine acasă?” Vă propun, așadar, indignarea unui român autentic, eventual de la țară, căruia nu-i vine a crede că partenera de viață îi calcă pragul atât de târziu. Acum vine răspunsul: „Eh, ce știi tu? Am fost la referendum, bade, am votat cu amândoi. A fost așa de bineee!”

* Soția fostului șef de cabinet al lui Sorin Blejnar a fost reținută pentru proxenetism. Probabil că nu-i plăcuse să croșeteze și nici să facă poale-n brâu. Fata conducea ditamai rețeaua de prostituție de lux, deci câștiga binișor. Deranjant este însă că bărbată-su nu și-a trecut în declarația de avere și bănuții din traficul de carne vie.

* Procurorii cer 20 de ani de închisoare pentru Dinu Patriciu în dosarul Rompetrol. Păi, da, atâta știm în țara asta, să cerem, să cerem... Să-ți fie rușine, Dinule, că i-ai pus pe alții să cerșească în locul tău!

* Președintele interimar al SC România SRL, despre Crin Antonescu este vorba, spune că „nu trebuie să fim niște râme în fața nimănui”. Corect, e mai bine să fim mămăligi. Cică la cocoloașe de mălai fiert trage mai abitir monstrul.

* Europarlamentarul Monica Macovei spune că nu mai avem nicio șansă de a intra pe harta Schengen. Cinstit vorbind, cui îi mai pasă de Schengen? Monica, la cât s-a făcut benzina, nici până în județul Vaslui nu mai ajungi...

Citit 690 ori Ultima modificare Joi, 19 Iulie 2012 15:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.