Să jucăm Lepşa pe bani

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Singurul nume autentic de stațiune autohtonă s-a implicat până în gât și-n politică. Când ți se zice Lepșa, să nu te aștepți ca turiștii care-ți calcă hotarele să vină cu rugăciunile făcute la zi și cu iconițele pupate cu amănuntul! O asemenea titulatură instigă la furtișag, la ușchit de căciulă. Iată ce s-a întâmplat aici duminică, pe 29: prezența la vot în localitatea Lepșa a fost de 250 la sută, adică au votat mai mulți turiști decât băștinași. Eh, așa se joacă Lepșa! Pe bani, adicătelea. Te cazezi, plătești, ești plătit și votezi. Am greșit cumva, nu se respectă cronologia evenimentelor?

* O fată, jurnalistă pe la B1 TV, mărturisește că a fost înjurată de secretarul general adjunct al Guvernului, Dan Mihalache. Dar nu față în față, nici la telefon, ci pe Messenger. Fâs! ’Aide, bre, ce-i aia Messenger? E ca și cum ai face chat pe un site porno și te-ai declara indignat că ți se vorbește în neologisme...

* Apropo de plângerea acestei fete, Sorina Matei o cheamă. Cică Mihalache ăla i-ar fi răspuns cam așa la întrebarea „Când își dă ăla (n.a. - Crin Antonescu) demisia?”: „Ia mai du-te și tu în mă-ta dacă ai curiozități din astea!” Chiar așa, să-i propui femeii un dus la obârșii, fără retur și fără bani de bilet?

* Ultima găselniță a lui Victor Ponta este haioasă rău. El spune că Parlamentul se pregătește să tragă Curtea Constituțională de mânecă deoarece, chipurile, am fi numai vreo 15 milioane de cetățeni cu drept de vot în România. S-o crezi tu, copilotule, dacă te vei uita pe liste, vei constata că suntem vreo 30 de milioane! În România, prescurile și colivele votează tot cu buletinul, bre.

* Cântăreața Inna a scris pe Twitter că îi place la nebunie noțiunea din patru aflată pe toate gardurile din România. Fata tocmai ce concertase în Croația, în acea stațiune cu nume golănesc pentru limba română, Pu... Da, exact aia, mi-e și rușine să mă gândesc la ea. Și a scris domnița pe rețeaua de socializare „Pu... was amazing last night”. Unii au mers foarte departe cu gândul, crezând că vedeta a rămas însărcinată și-și face reclamă.

Citit 852 ori Ultima modificare Marți, 31 Iulie 2012 14:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.