Politicienii mănâncă şi în post

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După referendumul de duminică se naște următoarea întrebare, legitimă după umila-mi părere: de fapt, câți alegători există în România? Eh, n-are legătură cu baza de date intitulată sugestiv Evidența Populației, nu contabilitatea mă preocupă acum. Aș vrea să știu câți dintre cei care introduc recomandata în bezna urnei conștientizează ce nenorociri au ștampilat în prealabil. Din păcate, prea mulți sunt murdari de untdelemn pe mâini atunci când își exercită dreptul garantat de Constituție...

* Ieri a început postul Sfintei Mării, perioadă în care trebuie să nu mai balotăm de dulce și să nu ne mai fugă mintea la tot felul de prostii. Nici vorbitul de dulce nu este permis, dacă religia creștin-ortodoxă nu este privită ca un moft. Politicienii au însă voie să se mânjească. Cică ăla n-ar fi de dulce...

* Admit că m-am umflat ca prostul înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra, scoțând la interval tot felul de glumițe referitoare la capacitatea românului de a pune mâna pe aur, argint și bronz. Asta și pentru că, înaintea lotului olimpic „tricolor”, în capitala Marii Britanii fusese deplasată o veritabilă armată de cerșetori, șuți și alți derbedei. Iată că ai noștri - și mă refer doar la caracterele cazate în Satul Olimpic - se țin bine și mai în fiecare zi lovesc câte o medalie. Alde pierde-vară care ne fac de râs în paralel printre englezi n-ar fi în stare să judece un aur olimpic la adevărata sa valoare: sigur ar duce „tinicheaua” la vreun centru de colectare a fierului vechi.

* Președintele PDL Galați, Mircea Toader, a fost dat jos de către Buldog, locul său fiind luat de fostul prefect al județului, Mihai Capră. Carevasăzică, este preferat un brand autentic de opoziție. Pentru necuviincioși am de făcut o precizare: opoziție se scrie legat.

* Președintele Ugandei cere populației să evite orice contact fizic, inclusiv să se sărute sau să dea mâna, pentru a evita răspândirea virusului Ebola care ar fi provocat decesul mai multor persoane în ultimele săptămâni. Prin urmare, Uganda se mută pe Facebook și pe Messenger, căi de socializare care răspândesc altfel de viruși.

Citit 865 ori Ultima modificare Miercuri, 01 August 2012 13:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.