O să avem muci de focă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Băieții deștepți din medicină (ă, vă sună dubios?) sunt pe cale să mai patenteze o isterie. După gripa porcină, aviară și ailaltă (parcă mai era una, îmi scapă titulatura, să-i zicem gripa lapsusului) ne vom trezi cu gripa focilor. Virusul se numește H3N8, de zici că-i revelația senectuții Elisabetei Polihroniade. Ca orice invenție, răceala asta trebuie să vină și cu instrucțiunile de utilizare. Deci nu vom avea voie să ne jucăm cu focile, nu-i așa? Sau cum? Așadar, Oana Roman va fi respinsă de societate...

* În plină criză alimentară, ne lovim de vestea că am putea fi vizitați de Papă. De Papă scris cu P mare. Care Papă va veni cu Papamobilul, șaretă care trebuie alimentată la benzinăriile autohtone tot mai hapsâne. E de bine când ai un asemenea oaspete, aproape că uiți să mai sughiți de foame.

* Și pentru că nu mi-am luat pastilele în ultimele zile, mi-am adus aminte de un șlagăr de vară, de acum un deceniu, producție muzicală care ar putea lăsa impresia că în România ai nevoie de acordul Vaticanului pentru a te lăsa în sutien și bikini la marginea bălții. Doar n-ați uitat de „Lasă-mă, Papa, la mare”...

* România rupe gura târgului în concursul de haltere de la Jocurile Olimpice, ai noștri smulgând două medalii neașteptate în ultimele zile. Și să mai spună cineva că nu ne-a antrenat corespunzător traiul zilnic. Greutățile cotidiene sunt mama halterelor.

* Turismul românesc mai are puțin și ajunge la fiare vechi. Se vede că n-o mai avem pe doamna cu frunza în fruntea ministerului de resort. Unde ești tu, Elena Udrea, ca punând mâna pe ei...? Păi, hoții au dat la dos toate indicatoarele rutiere dintre Brașov și Poiana Brașov, în total 42 de fieroaice utile pentru mânuitorii de volan. Iată cum tâlharii au lansat la apă noțiunea de turism utilitar!

* O fostă concurentă la emisiunea Burlacul a ajuns directoare de liceu în județul Mehedinți. Pentru cei care se uită numai la talk-show-urile lui Pleșu și Liiceanu, Burlacul este o producție în care niște fete se bat ca să ajungă în patul unui nene tânăr și neliniștit. Deci cum să pui o bătăușă în fruntea școlii?

Citit 816 ori Ultima modificare Joi, 02 August 2012 13:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.