Referendumul, chestiune de copulaţie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Pentru prima dată în istoria post-decembristă a României, se pune problema reanalizării listelor de votanți pentru depistarea eventualelor furturi (falsuri, voturi duble, morți cu ștampila pâlpâind etc.). Curtea Constituțională a decis, așadar, amânarea până pe 12 septembrie a unei decizii în privința suspendării lui Traian Băsescu, timp în care vom fi numărați ca oile. Tot pe bază de cifre am gândit și eu subiectul:

1. Crin Antonescu se bucură că mai stă cel puțin până pe 12 septembrie la Cotroceni. Încă nu se împrietenise cu acarienii de la Palat, doar nu-s acarieni de rând. Ce-i drept, nici așternuturile nu prea-i zâmbeau...

2. Până la mijlocul lunii viitoare, va fi timp berechet pentru a culege la vie. Iată un punct mare câștigat de Traian Băsescu. Jos suspendarea, sus Cireșica!

3. Se ajunge, așadar, la maxima preferată a lui Adrian Năstase. Acum un deceniu, el îi ruga pe parlamentari să-i numere ouăle. Între timp, mitocănia sa a făcut pui și vom fi trecuți cu totul printr-o contabilitate guvernamentală. Adică vom fi numărați cu tot cu ouă.

4. Victor Ponta salută decizia Curții Constituționale și spune că-i respectă hotărârea. Totuși, premierul este chitit să-i facă pe plac colegului de partid Marian Vanghelie, care l-a tras de mânecă pentru a-i spune că a aflat dintr-o carte următorul proverb: „Toamna se numără bobocii.” Ehei, mai citește și Marean...

5. „Se numără populația, bre!” Astfel i-am explicat unei vecine de scară care nu înțelegea de ce s-a amânat decizia Curții Constituționale în privința marinarului. Doamna echipată în capot care locuiește în același imobil cu mine a dat însă din cap, scăpând și câteva onomatopee printre dinții lipsă. M-a lăsat să înțeleg că, de fapt, este vorba de copulație, și nu de populație.

6. Federația Română de Fotbal se va întruni zilele următoare pentru a încerca o convertire așteptată de iubitorii de fotbal din țară. Dacă tot ne pricepem la mișcarea cu chișca și la politică, ne-ar interesa să aflăm care-i treaba cu suspendarea lui Băse. Ar fi cam două luni, dacă ne uităm pe calendar, dar nu ni s-a spus și câte etape va prinde pe tușă.

Citit 831 ori Ultima modificare Vineri, 03 August 2012 12:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.