Un Burberry şi pentru Nicolescu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a ajuns ieri la DNA pentru a da explicaţii într-un dosar de corupţie cu fonduri europene şi a ieşit pe targă. I se făcuse rău, sărăcuţul, exact ca anul trecut, numai că atunci era vorba despre alt caz penal. Pentru unii, a merge la DNA este ca şi cum ar circula cu rata pe locurile din spate. Sau cu avionul. Mereu trebuie să fie înarmaţi cu o pungă deoarece voma este iminentă.

* „Bietul de preşedinte, o avea şi el familie, copii, eventual un judeţ de hrănit!” Aşa trebuie să-l fi compătimit pe Nicolescu babele care nu se dezlipesc de telecomandă. Mai nasol este că eroul nostru nu suferă şi de scrupule. Când intră în afaceri situate la graniţa necinstei, nu are niciodată căderi de calciu, nu simte vreo gheară în piept. Asta-i discriminare, nene! Ce ţi-e şi cu bolile astea, cum ocolesc ele momentele importante din viaţa umanoidului...

* Staţi aşa, nu fugiţi să-i duceţi iaurturi şi banane la spital conului Costel de la Argeş! Aş întreba dacă acest baron PSD, din respect pentru mai-marii partidului, a încercat să devină trendy în faţa procurorilor: o fi găsit fular Burberry şi, dacă da, la ce preţ?

* La o întâlnire oarecare de la Veneţia, Crin Antonescu a fost însoţit de un translator. Fostul interimar de la Cotroceni nu deţine o engleză comercială, doar aşa se explică prezenţa traducătorului în delegaţia sa. Sau, ar zice răutăcioşii care au mai pus mâna şi pe carte (nu numai pe pet-ul de bere), interpretul de engleză-română şi viceversa s-ar fi dus în Italia ca să-l învelească pe Crin. Să-i învelească discursul într-o formă digerabilă, dar mai ales inteligibilă.

* Ministrul francez de interne şi-a dat cu părerea despre romi: „Franţa nu poate primi toată mizeria din Europa.” Păi, de ce nu spui aşa? Măriţi-vă, monsieur, teritoriul, mai trageţi de hotare olecuţă!

* Preoţii catolici polonezi au lansat o revistă de exorcizare. Cică numai aşa ar putea alunga demonii de pe planetă. Te pomeneşti c-o fi tot un fel de Playboy, publicaţie care osândeşte dracii textili...

Citit 578 ori Ultima modificare Marți, 11 Septembrie 2012 16:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.