Medaliaţii primesc un medalion. Între ochi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Scandalos este un termen domestic pentru a caracteriza idioţenia pe care şi-a pus Ministerul de Finanţe ştampila zilele trecute. Cică premiile care ar fi trebuit să intre de mult în buzunarele sportivilor români medaliaţi la Jocurile Olimpice din 2008 se prescriu!!! SE PRESCRIE BONIFICAŢIA! Aţi mai pomenit o asemenea enormitate, o dejecţie cum nu mai găseşti în galaxie? Cât de priponiţi să-ţi fie cei doi neuroni ca să nu poată inventa o sinapsă, nene? Se putea găsi un alt termen, la naiba, dar nu prescripţia! Putea fi omisiune prin administrarea incorectă de lecitină, incapacitate de plată, nesimţire pur şi simplu, prostie, dar nu stingerea acestei obligaţii - culmea! - de către datornic. Să ne închipuim că, păstrând aceleaşi norme (i)raţionale, un criminal în serie se hotărăşte să plece din pârnaie pe motiv că s-au împlinit trei ani de la săvârşirea faptei, iar poliţiştii să nu poată reacţiona. Măi guvernăreilor, Ponto, Băsescule, conştientizaţi că asistăm la unul dintre cele mai absurde episoade, poate cel mai absurd, de după ’89 încoace? Pentru Nicolescu de la Argeş se găseşte mereu câte o targă când simulează durerea de corazon în faţa procurorilor, în vreme ce sportivilor li se oferă un medalion între ochi. Astfel îmbrăcau metaforic scuipatul golanii de la bloc, îi ziceau medalion. Mulţumim, Românie anchilozată şi puţin sclerozată!

* Ministrul Comunicaţiilor, Dan Nica, anunţă că în câteva luni vom avea televiziune digitală. Greşit! Televiziunea digitală emite de ani buni, dacă înţeleg bine noţiunea... Păi, nu-i aia televiziune digitală care îţi arată mijlociul în prime-time sub forma unor ştiri măsluite şi a unor talk-show-uri demne de o regurgitare mai bună?

* Madama de la Educaţie, Cateluţa Andronescu, anunţă cu emfază că s-a întâlnit cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române pentru a regândi programa la religie. Bravo, Abramburica! Scoateţi prostiile din manualul de religie, că sunt cu duiumul! Aş putea spicui, dacă doriţi: de pildă, i se inoculează copilului că dacă merge la film duminica va arde în iad. Asta în vreme ce eu îi zic urmaşului meu că nu există bau-bau ca să nu-i fie frică şi de umbra lui. Huo, nebunilor!

Citit 601 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Septembrie 2012 16:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.