Aoleu, se retrage Floarea!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Laserul de la Măgurele, proiect care beneficiază de o finanţare-record în valoare de 293 de milioane de euro, va fi de zece ori mai puternic decât cel mai performant laser care există acum în lume. Iată cum scoatem şi noi capul în târg fără să ne mai fie ruşine. Mă rog, până când câţiva tâlhari fără rost vor subtiliza laserul şi-l vor duce la vreun centru de colectare a fierului vechi...
* Un cal scăpat de sub control a avariat zece autoturisme în oraşul hunedorean Deva. Şi să mai zici că-i nasol atunci când intri în contact cu caracatiţa Primăriei.
* În scurtă vreme, românii vor plăti impozit pe piscină. Naiba îi va lua pe ăia care se vor mai inunda, se va numi că se lăfăiesc în piscină şi nu oriunde, ci în sufragerie şi în dormitor! Iar dacă li se sparge şi vreo ţeavă de la baie, vor fi trecuţi şi cu jacuzzi, adicătelea cu un nou bir.
* Celebrisimul Mădălin Voicu, una dintre vedetele etniei rome, enunţă un mare adevăr: „Ţiganii sunt mai mult găinari, infracţiunile mari le fac majoritarii.” Bravo, coane Voicule, însă matale, ca parlamentar, trebuie să stabileşti dacă nu cumva eşti majoritar!
* Liderul spiritual tibetan Dalai Lama a devenit cam cool. Pe lângă faptul că postează frecvent pe Facebook, formatorul de opinie din Orient a scăpat una tare pe reţeaua de socializare. Cică „religia nu mai este adecvată”. Uau, mulţumim, tataie, chiar că eşti spiritual! Păi, haideţi să ne apucăm de barbut, poker, videochat, joint şi taxe de protecţie, că-s la modă! Eventual să mergem pe şapte cărări, cântând “Trailailai Lama”.
* Fosta gimnastă Floarea Leonida le-a dat de înţeles apropiaţilor că se va lăsa de prostituţie, după scandalul izbucnit în această săptămână. Şi totuşi, Floareo, nicio partidă de retragere, nimic?
* Chiloţii purtaţi de Elvis Presley, scoşi la licitaţie pentru minimum 7.000 de lire sterline, au rămas nevânduţi. Botezatu, lăsăm budigăii ăia ai nimănui? Nu ne băgăm? Să nu-mi spui că s-a făcut bine specia umană, că nu voi crede!
* Doi specialişti francezi anunţă că un medicament din două este inutil. Eu am următoarea problemă: de ce pastilele „pentru” ţânţari nu se eliberează doar cu reţetă?

Citit 636 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de IC
  Duminică, 16 Septembrie 2012 08:30
  Celebrisimul Medelin Voicu mai bine ar tace ceva ca sa-i mai infraneze pe ta gani ,sa nu mai faca atatea rautati. Talharia recenta de la granita dintre jud Salaj si jud Cluj a pus capac la toate si ma face sa ma gandesc ca maresalul a fost condamnat pe nedrept ,stia el ce stia despre natia respectiva. Oare cat ii mai lasam sa intinda coarda ,deja ne-au facut de ras in toata lumea..........
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.