TVR Cultural, să-ţi fie mira uşoară!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Se întreabă lumea de ce este dornic Dan Diaconescu să pună lăbuţa pe brandul Oltchim. Răspunsul nu-i chiar atât de greu: ţine de superstiţie, a auzit şi el că fosta savantă de lângă Nea Nicu era mare chimistă. Or chimista de renume mondial a condus ditamai republica...

* Fotbalistul cu burtă Adrian Cristea s-a încurcat cu actriţa de muzică uşoară Tania Budi. El are 29 de ani, ea 43 sau, cum cânta rapsodul rock’n’roll Ştefan Bănică, „el avea părul scurt, ea bălai”. Ca să fac o poantă facilă, Cristea, zis şi Prinţul, a decis să treacă la Budism. Sau nudism, că fata bătrână pe care a cotropit-o Adrian a pozat în tinereţe în reviste pentru adulţi neastâmpăraţi.

* Realizatorul de emisiuni TV Andrei Gheorghe povesteşte pentru un site destinat amatorilor de excentricităţi că a fost sărutat de un băiat în copilărie. Cunoscându-i apucăturile profesionale, am putea spune că o vreme a făcut 13-14 între a iubi o femeie sau un bărbat. Nu cumva acea povestire e un crâmpei din Ţara lui Andrei? Rima a venit absolut întâmplător.

* Senatorii PDL au ţinut zilele trecute un moment de reculegere în memoria celui care a fost TVR Cultural. Să-i fie mira uşoară! Totuşi, nu pot simula naivitatea, deci spun că băieţii ăia portocalii dau dovadă de o ipocrizie cât sediul televiziunii naţionale. Dacă-i iei la întrebări, nu ştiu dacă pot nominaliza o emisiune de la răposatul canal TV. Aşadar, sictir cultură, băi!

* Gurile rele zic că alde Florin Salam, Nicolae Guţă şi Adi Minune au dat bairam şi promit o megaparanghelie la finele săptămânii. Păi, a murit TVR Cultural, trăiască anarhia valorilor materiale şi spirituale!

* Republica Moldova a decis să interzică simbolul comunist secera şi ciocanul. Recesiunea şi criza alimentară tot promovează de ceva timp coasa, deci mi se pare o măsură de bun simţ.

* Într-un lan de porumb din judeţul Neamţ au fost găsite 60 de kilograme de canabis. La ce secetă a fost anul ăsta, au încercat şi oamenii altceva. Or agricultura creează dependenţă, trebuie să ştim asta!

Citit 741 ori Ultima modificare Marți, 18 Septembrie 2012 23:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.