Uraaa, ne împrumutăăăm! Iaaar!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Ponta a anunţat ieri la televizor că nu mai are bani. Că nu mai are bani de dat. Că Guvernul nu mai poate plăti salarii şi pensii pentru ultimele 45 de zile din an. Cu alte cuvinte, Moş Crăciun nu mai vine anul acesta, se teme să nu-l linşăm. Şi-aşa ne săturasem de povestea asta...

* Să fie cumva o strategie electorală declaraţia uşor surprinzătoare a copilotului? Adică ne va ţine pe ghimpi o vreme, vom cumpăra corcoduş pe post de brad şi carne de maidanez în loc de ceafă de porc, pentru ca, în preajma scrutinului, să vină cu o morgă de salvator al neamului şi să exclame: „Uraaa! Ne-am împrumutaaat!”

* Doamne, ce dezamăgire este acest Victor Ponta! Individul a declarat ieri că nu poate fi împotriva candidaturii lui Gigi Becali la alegerile parlamentare pe listele USL, din moment ce ţine cu echipa patronată de oier, Steaua Bucureşti. Tare argumentul, nu-i aşa? L-aş interoga pe Victoraş şi pe marginea unei eventuale inginerii imobiliare cu Gigi în rol principal. Ce ziceţi, domnule prim-ministru? „Sunt de acord, doar sunt stelist.” Astfel ar trebui să răspundă în cazul în care este consecvent. Or numai politicianul pute a statornicie la nivel ideologic.

* Nu-mi iese uşor din cap propunerea lui Andrei Marga pentru a sparge gura consumatorilor de cultură din Europa, recte caloriferul. E drept, nici n-ar fi dificil să tumefiezi tot ce întâlneşti în cale dacă loveşti eficient cu hardughia prevăzută cu elemenţi. Unde naiba o fi radiatorul din epoca lui Nea Nicu?

* Sâmbătă s-a serbat Ziua Internaţională Fără Sutien. Din păcate, în multe zone din România a fost atât de rece încât s-au purtat mănuşi.

* Ziarele de sport se minunează că fotbalistul Adrian Mutu a apărut cu burtă la meciul cu Turcia, de la Istanbul. Bine că n-a apărut cu cearcăne, la ce apucături a manifestat de-a lungul timpului...

* Apropo, România a câştigat în deplasarea de pe tărâm otoman, 1-0. S-a demonstrat că Înalta Poartă poate să fie şi foarte Lată: şutul lui Gicu Grozav, trimis de la mare distanţă, a nimerit ţinta. Altă dată - fac trimitere la istorie - Gicu era oferit drept tribut, acum el demonstrează că poate fi un bun copil de trupă şi pentru ţara natală.

Citit 887 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.