Bun venit în iAD!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cristian Sima e departe. Furadan n-a găsit, însă a considerat utilă o scrisorică în format electronic din rândurile căreia îşi exprimă regretul că a lăsat Sibexul în c***l gol. Sibexul, nu Sidexul, aşa cum aţi putea înţelege (Adelule, se aude? Şi Sidexul a fost o afacere frumuşică, nu?). Atât mi-a rămas în memorie din epistola lui Sima către amărăşteni: „Moral sunt responsabil în totalitate de pierderile clienţilor, deşi au semnat că îşi asumă riscul, dar oare moral sunt responsabil şi de câştigurile de până acum?” Ce-a vrut să zică autorul? Că i se fragmentează de lacrimile păgubiţilor, iertată-mi fie exprimarea.

* Cazul fostului şef al Bursei de la Sibiu este autentic, hoţomanii ştiu de ce. Adică, în vreme ce televizoarele duduiau de Diaconescu şi plictisitorul episod Oltchim, ţeapa a venit din altă parte. Cum se mai temeau politicienii că Elodia va deveni prima chimistă a ţării... Na, luaţi-o pe Bursă!

* Ptiu, Doamne apără şi păzeşte! Mănăstirea Curtea de Argeş a lansat o aplicaţie cu rugăciuni pentru smartphone-uri. „Aplicaţia pentru iPhone şi iPad oferă credincioşilor posibilitatea de a purta cu ei, oriunde s-ar afla, rugăciunile de suflet”, se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului. Dacă află Dumnezeu de trăsnaia asta, sigur va adăuga la secţiunea de download şi aplicaţia iAD tot pentru telefoane deştepte. Aplicaţia iAD, se zice din bătrâni, este singura din care nu mai poţi ieşi nici dacă restartezi gadgetul.

* Bate caloriFERul cât e cald! Astfel ar trebui să se intituleze campania lui Andrei Marga, preşedintele Institutului Cultural Român. Scriam şi ieri că distinsul atotştiutor doreşte promovarea de către ICR a caloriferului doar pentru că este o invenţie mioritică. Ar fi inuman să uităm de scândura de veceu, tot a noastră e!

* Uniunea Europeană a câştigat ieri premiul Nobel pentru Pace. Ce ironie proastă! Care pace, băieţi, credeţi că ce se întâmplă în zona euro, dar şi la graniţele ei, ţine de armonie? Când suflă maţele-n trombon, e foamete, băi!

Citit 769 ori Ultima modificare Vineri, 12 Octombrie 2012 15:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.