Fabulă din ţara lui Bulă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Au tunat televiziunile şi ziarele (alea care încă mai există) pe marginea beţivănelii de la Steaua, echipă de fotbal patronată de Gigi Becali. Doi băieţi de acolo au fost filmaţi/fotografiaţi când dădeau din casă (mai exact din stomac şi ficat) pe geamul taxiului, dar şi în maşină. Urât, imagini explicite care îţi strică apetitul, ce mai! Ideea este că a prezenta vomă drept alternativa succesului nu-i decât o intoxicare a opiniei publice. Un fotbalist angajat la altă formaţie de Liga I, Munteanu parcă i se zice, a spus în prime-time că se simte bine de când are un nou antrenor. „Ne lasă mai libertini, aşa”, a rostit domnişorul legitimat la FC Braşov, bătând monedă de câteva ori pe cel libertinaj. Aşadar, alcoolul, parte integrantă în federaţia viciilor, se trage de şireturi cu progresul. Vrem libertinaj în toate domeniile, trăiască sensurile necunoscute ale limbii române!

* Brokerul Cristian Sima apare în fiecare zi cu câte o scrisorică, un interviu, ceva. Carevasăzică, ne păstrează memoria tânără, nu ne lasă în adormire. De ce să uităm că a lăsat Bursa în posteriorul gol? Şi zice micul şarlatan: „Sunt pe o insulă, dacă rămâneam în Bucureşti riscam să mi se dea în cap”. Aha, deci îl doare în insulă de fraierii care au pierdut bani la Sibex...

* O femeie din Malaezia se spală pe mâini de 300 de ori pe zi, caz cu adevărat şocant. Să fie ipohondrie sau altă boală de tărtăcuţă? La polul opus avem politicienii români: ăştia se spală pe mâini o dată la patru ani. Odată aleşi, nu-i mai interesează economia, agricultura, sănătatea, mediul înconjurător şi nici integrarea. Ba da, integrarea în propriul buzunar.

* Suntem avertizaţi tot mai des că urmează o iarnă de nedescris. Va fi frig, va fi zăpadă, aproape că-mi vine să mă apuc de scris versuri. Mă rog, să fac rime, doar nu m-oi crede vreun poet. Ideea este că nu găsesc nicio rimă pentru Ponta, Băsescu şi Antonescu... De fapt, ar fi aia cu racul, broasca şi o ştiucă şi i-am putea zice operei „Fabulă din ţara lui Bulă”.

Citit 721 ori Ultima modificare Luni, 15 Octombrie 2012 23:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.