Gigi scapă turma?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cel mai proaspăt descendent al Brătienilor, Gigi Becali, spune că a fost vrăjit de Crin Antonescu. „Are un har de a vorbi, te face să plângi...”, mărturiseşte patronul Stelei. Aşa este, când cineva vorbeşte în somn, îţi vine să urli. Nu te poţi odihni deloc.

* Abia acum ştiu de ce USL-ul a decis să-l coopteze pe ciobanul de modă nouă Becali pentru alegerile din 9 decembrie. O spune un proverb strămoşesc: urma scapă turma.

* Secretarul general al PSD Liviu Dragnea ne oferă perla anului. Da, chiar acum, în octombrie. El zice că Gigi Becali este „un om autentic”. Fără să-şi dea seama - pentru asta ai nevoie de o brumă de cultură, iar la Dragnea nu-i cazul - teleormăneanul şi-a dat de gol colegii de partid. Numai oameni falşi acolo, dom’ne, asta a cam scăpat pe gură Liviu...

* Gigi se va bate cu Dan Diaconescu pentru un post de parlamentar, cei doi muschetari ai politicii autohtone alegându-şi acelaşi colegiu pentru scrutinul din ultima lună a anului. Ar mai lipsi Scooby-Doo şi Humpty Dumpty ca să fie meciul complet, deşi s-ar putea ca ăştia doi din urmă să fie deja colegi de partid cu stelistul sau cu otevistul.

* Una dintre victimele lui Becali în scandalul de acum aproape patru ani, când s-ar fi lăsat cu sechestrare de persoane pe motiv că maşina latifundiarului fusese furată, şi-a schimbat radical declaraţia în faţa procurorilor: „Nu m-au băgat gărzile lui Becali în portbagaj, m-am oferit eu să intru acolo”. Bine, individul spune că era murdar de sânge şi că, sanchi, n-ar fi vrut să-i mânjească bancheta lui Gigi. Vă daţi seama la ce nivel a ajuns şantajul în România? Băi, infractorule de duzină, dar de ce nu te-ai agăţat de osie sau de bieletele de la Maybach, mă?

* Departamentul meteorologic din Marea Britanie concluzionează că încălzirea globală s-a oprit acum 16 ani de zile. Debranşarea de la sistemul centralizat de încălzire globală a fost decisă, bănuiesc, de Dumnezeu, deoarece nu-şi mai permitea facturile uriaşe la întreţinerea Terrei.

* Mădălina Ghenea, o piţi autohtonă paraşutată peste Ocean, s-a cuplat cu actorul Gerard Butler. Fac şi eu ca la cinema: pupă-l, fă!

Citit 833 ori Ultima modificare Marți, 16 Octombrie 2012 23:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.