Trăiască Ţara Trandafirilor!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Naţionala de fotbal înşurubată de Piţurcă a fost năucită de Olanda pe Naţional Arena, scor 4-1. Vinovată este numai Mariana Câmpeanu, ministrul Muncii, că n-a prevăzut din timp pensii bunicele pentru onorabilii Goian, Mutu şi Tamaş, băieţi ajunşi la vârsta senectuţii în fotbalul de performanţă.

* Bunicuţa n-a fost la meciul de pe hardughia naţională, chestiune care ţine de superstiţie. Zice-se că nu prea haleşte lalelele. Astea, de la distanţă, par garoafe, Doamne iartă-mă...

* Elena Udrea a confecţionat sarmale la televizor după o perioadă în care toată lumea s-a întrebat ce face, pe unde se preumblă. Am impresia că duduia blondă va candida şi are nevoie de o nouă imagine: acum mai gospodină, mai aplicată, mai devreme acasă. Ilenuţă, gurile rele şuşotesc că cel mai bine te pricepi la poale-n brâu. Miam!

* USL şi-a lansat ieri candidaţii pentru alegerile din decembrie pe Naţional Arena. La o zi de la dezastrul cu Ţara Lalelelor, ne-am pricopsit cu desfrâul Ţării Trandafirilor, doar n-o să credeţi că săgeata liberală contează.

* Leonard Miron, celebrul prezentator de televiziune, s-a măritat cu un spaniol cu care ar avea o relaţie secretă de zece ani. Leo, ne-ai rupt inimile, vai! Cui ne laşi? Sper că cel care ţi-a cerut mâna va avea grijă de cosiţele tale bălaie...

* Apropo de Leonard Miron. Şeful TVR, nenea Săftoiu, vrea să dubleze taxa TV şi nu peste doi-trei ani, ci chiar de la 1 ianuarie 2013. Săftoiule, dacă tot te pricepi la elongaţii, nu te bagi la lucruri ceva mai grele? Ă, nu te bate gândul să te faci cu adevărat util?

* Silviana Riciu, cântăreaţă de muzică populară, este campioană la operaţii estetice: fix 17 intervenţii în doi ani de zile. Brava ei, măcar mai scoate din amorţeală domeniul în care activează! Sună mult mai bine un vers de genul „Hai, mândruţă, şi-mi arată / Cât de tare eşti tunată!” Sau „Vino, bade, în deal la vie / Să-mi bagi botox la gingie!”

* Gigi Becali, proaspăt liberache, jigneşte pe toată lumea (dna Săftoiu, Stolojan etc.) doar pentru a-şi face loc în noul partid. I-aş zice liberilă, nicidecum liberal. Marş la stână, ciobane!

Citit 821 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Octombrie 2012 15:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.