Candidatul cu oaie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ehei, dragii moşului, n-am venit cu şalupa spartă pe Cătuşa ca să nu ne dăm seama. După circul de pe Naţional Arena (apropo, urât record să strângi 70.000 de aplaudaci pe cel mai tare stadion din ţară la o paranghelie politică, şi nu la un meci de fotbal!) mi-a gemut fasungul: USL-ul şi l-a luat pe Gigi Becali pentru alegerile din decembrie deoarece avea nevoie de un candidat cu oaie.

* Regret că registrul ultimelor zile, cu ştiri despre candidaţi, lansări, Barosso şi Merkel, a fost pătat de o informaţie pestriţă. Se vorbea despre o aşa-zisă regină a sexului anal, Doamne iartă-mă... Să aşezi campaniile electorale peste un domeniu atât de sensibil? Ptiu, există ceva mai scabros decât politica!

* Apropo de serbarea de pe Naţional Arena. Am văzut şi tractorişti fericiţi la acest eveniment, oameni simpli care habar n-aveau ce se va întâmpla acolo. Îi adusese valul la Bucureşti. Chiar şi nişte elevi fuseseră aduşi cu japca, chipurile, să vadă mega-stadionul din Capitală. Bună doctrină, meşter cârmaciul.

* Nişte elevi din judeţul Constanţa au ajuns la spital după ce au fost vaccinaţi antitetanos de către femeia de serviciu. Şocant, aşa este! Din păcate, maistrul de atelier era ocupat, deci nu putea să rezolve problema.

* Cu această ocazie se mai alterează o vorbă populară. Probabil că o cunoaşteţi. Când cineva se eschivează, mimând erudiţia, experienţa, bla-bla, polizează următoarea replică: „Stai liniştit, sunt vaccinat/ă”. În România, din păcate, trebuie să ai grijă cine-ţi aplică vaccinul.

* După meciul de fotbal România - Olanda s-a lăsat cu o cumetrie într-un bar bucureştean. Mutu şi Marica ar fi petrecut alături de câţiva adversari. Evident, cu băutură, cu nesomn... Sper că măcar acolo i-am snopit, mama lor de lalele negre!

* Veste proastă pentru bărbaţii neconsolaţi! Fata Danei Săvuică, prima româncă depănuşată de Playboy, nu va poza pentru celebra revistă destinată masculilor. Se aude că progenitura dezbrăcătoresei ar fi dat la facultate. Fir-ar ele să fie de studii, iată cum ne încurcă nouă planurile de afurisire a textilelor!

Citit 840 ori Ultima modificare Joi, 18 Octombrie 2012 22:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.