Politicianul care exorcizează regina

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mitingul USL de pe Naţional Arena a fost mai eficient decât contraatacurile lui Marica şi Torje în meciul cu Olanda. Băieţii luaţi cu arcanul pentru a bate din palme la spiciurile plictisitoare ale lui Ponta şi Crin au distrus cubul care oferă imagini şi care asigură şi tabela de marcaj. Cu alte cuvinte, arena a devenit impracticabilă. Bravo, alde băi, naţiune de babuini! Deşi, la ce calităţi avem, m-aş fi aşteptat să dispară şi porţile de fotbal, acoperişul să fie dus la fier vechi, iar o bună parte din scaunele de plastic să fi ajuns în nişte gări de la ţară...

* Ce ironie a sorţii! Taman la echipa de fotbal patronată de Victor Piţurcă să fie probleme cu un cub. Zarul are aceeaşi formă şi, dacă ne gândim la deznodământul partidei cu Olanda, identificăm aceeaşi bubă. În limbaj „profesionist”, e zar de fugă.

* Crin Antonescu afirmă că este de acord cu evaluarea psihologică a politicienilor. Vai, dar ne-am trezi cu aulele goale la Senat şi Camera Deputaţilor! Situaţia lui Crin e puţin diferită: el nu l-ar trece pentru că ar absenta nemotivat la examen.

* Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Stanford au testat, pe şoareci, pastilele care şterg amintirile neplăcute şi succesul i-a adus cu un pas mai aproape de a extinde tratamentul şi asupra oamenilor. Ideea este că amintirile s-ar şterge în timpul somnului. Acum înţelegeţi de ce insistă Antonescu în aşternuturi?

* Un deputat din Parlamentul României se mândreşte că ar fi exorcizat-o pe regina sexului anal, nimeni alta decât o timişoreancă. Eh, nu oricine poate avea asemenea experienţe, omul are cu ce se lăuda în campania electorală care stă să înceapă. Problema este că nu ştiu cum poate fi formulată în pliante, broşuri, d-astea... Vă daţi seama ce ar putea înţelege amărăşteanul neiniţiat în tainele relaţiilor intim-digestive? Poate că ceva de genul „Politicianul anal care a exorcizat o regină”...

* Britanicii cred mai mult în extratereştri decât în Dumnezeu. De fapt, nici Cel de Sus nu-i pământean, nu-i aşa? Deci Doamne-Doamne e tot alien. De fapt, Alien, cu A mare. Iar cutia milei e la fel ca orice OZN: nu ştii niciodată ce este în ea. Şi mai ales cât.

Citit 874 ori Ultima modificare Vineri, 19 Octombrie 2012 23:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.