Cine va conduce ţara-spital?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dan Diaconescu anunţă că va juca finala prezidenţială cu Sorin Oprescu şi că o va câştiga. Tipic pentru România mileniului al treilea: medicul şi pacientul vor lupta cu aceleaşi şanse ca să conducă spitalul. P-ăla de nebuni, evident.

* A apărut o nouă recoltă de stenograme, iar românul e consumator fidel, le ia pe toate, le reciteşte, apoi concluzionează sec: „Mai dă-i, mă, în aia mă-sii de hoţi...” Punct ochit, punct lovit. Măcar de-ar fi înţeles ceva din ele.

* Monumentul cu breton din fotbalul românesc - despre selecţionerul all-in este vorba - s-a speriat la auzul veştii că Mircea Sandu ar putea părăsi în curând Federaţia Română. Şi, cu toate că nu l-a uşuit nimeni, Piţurcă, tupeist profesionist, a luat-o cu gura înainte: „Poate că noul preşedinte vrea un alt antrenor. Nu e nicio problemă. Să-mi spună, să-mi dea toţi banii din contract până la sfârşit şi apoi plec.” Aritmetica ne spune că Piţi mai are vreo trei ani de contract, deci 400.000 de euro plus alţi patru sute şi încă patru sute. Adică un milion şi fo’ două sute de coco pentru 36 de luni în care fostul amant al Vicăi de la Chişinău (e mediatizată mai bine decât Aurora Liiceanu) ar sta numai la cazino. Şi dacă ne-ar fi servit câte o calificare la doi ani, tot n-ar fi meritat atâta bănet. Piţi, transmite-i poker-starului din tine că are de-a face cu criza! Cu aia morală, care-i plasată mult înaintea celei economice mondiale.

* Teo Meleşcanu, şeful spionilor, ne vinde truisme. Domnia sa afirmă că România nu este imună în faţa unui eventual atac terorist. Impresionant! În ţara în care bombele sunt fabricate de B1 TV şi Antena 3, avem probleme şi cu un kamikaze de talia lui Mugur Ciuvică.

* Blatiştii de tren care nu-şi vor plăti amenzile ar putea face muncă în folosul comunităţii. Aşa spune un proiect de hotărâre în curs de adoptare. Bun, dar să nu fie vorba despre ăia care fură deja şinele de cale ferată! Ei, săracii, consideră că dau cu jula în folosul celor care îşi doresc mai mult autostrăzi decât Intercity-uri.

* Ministrul de Finanţe din Marea Britanie a fost prins cu bilet de clasa a II-a în vagonul de clasa I. Flecuşteţ! La noi, Diaconescu umblă cu elicopterul, deşi are carapace de maxi-taxi.

Citit 767 ori Ultima modificare Duminică, 21 Octombrie 2012 15:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.