Zer gut, Crine!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Zic tabloidele de la ei că Gerard Butler, actoraşul de filme de acţiune de la Hollywood care a pus gheara pe Mădălina Ghenea, ar fi cam surd. Adică are şi defecte, chiar dacă pare un mascul infailibil. Mare brânză, ce, a noastră aude chiar tot? Au făcut-o unii uşuratică, dar nu i-a băgat în seamă, mimând otita.

* Băieţii de la BMW s-au enervat după ce s-a tot zvonit că-şi vor deschide o fabrică în România. „Nu, bre, nu venim cu fabrica la voi!”, au dezminţit ei într-o limbă mult mai oficială. Păi, e normal să nu se obosească atât de mult: dacă 90 la sută din producţia ta este deja în spaţiul carpato-danubiano-pontic, de ce naiba să-ţi duci şi uzina pe aceste meleaguri?

* Oamenii de ştiinţă care cam put a brânză au descoperit că zerul catifelează pielea, că ar fi o şmecherie de lichid. Ehei, şi nu numai pentru asta l-au primit USL-iştii pe Gigi Becali în alianţă! Apropo, Crine, ai un ten aşa de fin! Zer gut.

* Propun să se înfiinţeze şi Premiul Nobel pentru Autenticitate. România l-ar înhăţa an de an. Iată o mostră de originalitate mioritică: „Un copil în vârstă de 9 ani din comuna vasluiană Puşcaşi a ajuns, duminică, în comă alcoolică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după ce a fost lăsat nesupravegheat de familie şi a băut vinul dintr-o sticlă rămasă pe masă după un praznic.” Comentarii: 1. Nu-i deloc în regulă scuza că, vezi Doamne, a fost lăsat nesupravegheat. Plodul are 9 ani, nu 24 de luni; 2. Aspectul pozitiv este că s-a făcut ghiurghiuliul şi anul acesta, în ciuda secetei; 3. Elementele feminine din familie nu-l vor vizita la spital, toate au fost agresate sexual de beţivanul de clasa a III-a. Şi cică n-o să scape nici învăţătoarea...

* Gurile rele de la Reanimare spun că micul vasluian îngrămădit de alcool ar fi fredonat următoarele când a fost internat: „Bun îi vinul ghiurghiuliu / Dar ar merge şi-un rachiu!”

* O companie din Marea Britanie a obţinut benzină din aer şi apă. Ca să nu fie obligaţi să lase jos preţurile la pompă, benzinarii vor cere scumpirea aerului.

Citit 521 ori Ultima modificare Luni, 22 Octombrie 2012 16:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.