Crin o are mai mare decât Ponta

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dragă Teo Peter, te răscoleşti în mormânt, nu alta! Da, este revoltător, ne indignăm noi, vietăţile care abia îşi fac check-in-ul pentru viaţa de Apoi, darămite dumneata. Fii atent aici! Un angajat al Ambasadei Rusiei a călcat o tânără de 19 ani pe trecerea de pietoni. Tu ai păţit-o cam la fel, deci iată că istoria se repetă... Din ştirea asta care-ţi strică ziua (nu, lăsăm ipocriziile deoparte, chiar sunt tulburat din cale-afară!) am extras segmentul care mă sminteşte iremediabil: „Şoferul, cetăţean rus, este secretar al Ambasadei şi a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum şi prelevarea de probe biologice, invocând imunitatea de care beneficiază.” Ca să se simtă pe deplin protejat - imunitatea diplomatică este mai tare decât absorbantele, iertată-mi fie comparaţia uşor meschină - rusnacul ăsta ar trebui să şi violeze ceva, să dea în cap la drumul mare şi să confecţioneze şi o maşină-capcană. Păi, dacă are imunitate cum să-l luăm la rost? Aş mai fi zis eu ceva, dar crapă hârtia de ziar de ruşine...

* Lumea decedează prin autoincendiere, iar Abramburica îşi face frizura în faţa electoratului. Cateluţa Andronescu le-a vorbit unor părinţi cu drept de vot la nu-ştiu-care grădiniţă din Capitală: „Faceţi-le frăţiori celor mici că avem grădiniţe destule şi moderne!” Uau, ce veste bună, doamna ministru! Haideţi, românaşilor, să ne punem pe treabă: ridicăm producţia de plozi şi-i depunem la grădiniţă. Îi mai luăm abia când vor ieşi la pensie. Cam aşa sună sugestia madamei: grădiniţa este o bancă de oameni.

* Actorii de la Hollywood au înnebunit. După Leonardo di Caprio şi Gerard Butler, băieţi mari care au trecut-o dintr-un pat într-altul pe Mădălina Ghenea, şi Tommy Lee Jones se pupă cu o româncă. Este vorba despre Iuliana Nae, o oarecare cu decolteu şi picioare lungi. Luăm Oscarul pentru piţipoance, n-avem cum să-l ratăm.

* Antonescu se laudă ca orice bărbat neconsolat: „Eu am 38, iar Ponta doar 14.” Nu-i vorba de centimetri, ci despre procentele intenţiei de vot la prezidenţiale. Crine, nu lungimea contează aici, ci ăia care numără.

Citit 929 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Octombrie 2012 09:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.