Ne prostim, monşer

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dacă cei opt oameni de fotbal condamnaţi vor rămâne cu aceste pedepse, propun ca Liga I, campionatul de elită al României, să-şi schimbe sponsorul. Eşalonul superior este susţinut în prezent de o bere, însă mi se pare mai adecvată o denumire oficială de genul „Liga I Jilava”. * Elena Băsescu a participat peste Prut la o prezentare de candidaţi şi a avut, la rândul său, parte de o super-linguşeală din partea gazdei evenimentului: „Este frumoasă la chip, la suflet şi la fapte”. Auziţi, domnu’ chirurg estetician? I-aţi băgat botox şi în suflet, bre?

* Anunţ oficial: Ion Iliescu la spital. Nu vă temeţi/bucuraţi: Nea Nelu şi-a făcut un nou control şi e sănătos tun. Dacă aş fi spus că e sănătos pistol-mitralieră, s-ar fi speculat că fac trimitere la evenimentele din 25 decembrie 1989. Da, de la Târgovişte.

* Mai ţineţi minte Universitatea Stanford? Da, Stanford, nu Standford unde studiase la mişto Corina Dumitrescu, primul ministeriabil propus la Educaţie de Victor Ponta. Eh, unul d-acolo care a învăţat pe bune, devenind cercetător, anunţă că rasa umană se prosteşte pe zi ce trece. Creierul omului suferă mutaţii genetice care duc la îndobitocire. Nu credeţi? Ia daţi drumul la televizor!

 * Cel mai renumit antrenor de fotbal român le vinde castraveţi grădinarilor cu state vechi. Mircea Lucescu încearcă să cocheteze cu psihologia inversă şi ne vinde o declaraţie aşa-zis şocantă. Pe unii i-a prostit deja, apropo de ştirea de mai sus: „Fiul meu Răzvan nu se va mai întoarce niciodată în fotbalul românesc.” Iaca la ce m-am gândit cu tărtăcuţa-mi seacă: 1. Nea Mircea, pe Răzvan nu-l mai caută nimeni din miuţa dâmboviţeană. Şi-a cam arătat limitele, nu sunt destule autobuze în ţară pentru câte ar băga el în poartă. Deci e problemă de parc auto. 2. Este că are probleme mari la arabi, ă? Şi-ar cam dori să revină în Liga I, zi să-nnebunească vatmanul ăla! Ştim noi care... 3. Răzvan al dumitale trăieşte în semi-ilegalitate, ca Nea Nicu: se ascunde, dar nu-l caută nimeni.

Citit 548 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Noiembrie 2012 16:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.