Zile libere de gândire

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Specialiştii anunţă că fumatul putrezeşte creierul. Naşpa este că politicienii nu sunt supuşi acestui risc, în ciuda faptului că unii dintre ei le sudează între şedinţe. A, nu imunitatea diplomatică îi salvează, ci absenţa materiei cenuşii. Nu poţi putrezi ceea ce e deja mortificat.

* Guvernul României a stabilit ieri noi zile libere pentru cetăţeni. Zile libere, adică de nemuncă, de adoptat poziţia heliodromului pe care aterizează doar pere mălăieţe. Pe 24 şi 31 decembrie nu se va da cu gheaba, se va sta acasă, cine are domiciliu. Boschetarii au fost iarăşi săriţi de domnii de la Palatul Victoria.

* Dacă va fi să ne trezim vreodată spiritul (încet, nu facem zgomot, ca să nu deranjăm somnul lui Crin), ne vom da seama că Puterea este prima interesată să ofere zile libere de gândire. Cu cât mai mulţi proşti, cu atât mai multe mandate...

* Şi pentru că măsura de ieri a Cabinetului Victor Ponta avea nevoie de un nume, să-i spunem „Vacanţa de cozonaci”. Iar noi abia dacă adunăm de-o prescură.

* Interlopul Honoris Causa Bercea Mondialu’ a vărsat lacrimi la tribunal. Bietul infractor care şi-a giugiulit nepotul cu vârful şuriului (iertaţi-mi această serie consecutivă de neologisme, mă simt în formă astăzi!) solicită judecarea în stare de libertate. Bine zicea Bitman de la Holograf că şi băieţii plâng de faţadă.

* După ce ne-au scos Discovery din grila de programe, deştepţii de la RCS-RDS sunt pe cale de a elimina şi cele două canale cu sigla Eurosportului. Păi, nu şi-au tras ei trei posturi DigiSport? HBO a sărit din schemă din acelaşi motiv: există Digi Film. Iar alternativa lu’ Discovery este, în opinia lor, Digi Life sau World, cine le-o urmări... Zic să ne aşteptăm şi la modificări mai serioase: Trinitas va fi înlocuit de PreaferiDigi, Taraf TV de Digi Salam şi nici canalul porno de la străinezi nu va scăpa. Lui i s-a găsit un substitut mioritic sub titulatura de „Eu îţi dau un Digi, iar tu-mi iei toată mâna”. Poate şi canalele de muzică ar trebui date la blat. De ce? Deoarece poate fi creat unul naţional cu numele de DiGil Dobrică.

Citit 536 ori Ultima modificare Marți, 27 Noiembrie 2012 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.