Forţa Treaba Mică!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nici să emigrezi în America sau Canada nu mai este o şmecherie. În caz că după 9 decembrie va veni Apocalipsa politică, doar pe Marte sau pe Lumea Cealaltă am mai putea fugi. Deşi nici Planeta Roşie nu mai inspiră încredere de când se tot laudă NASA că o va cotropi cu piciorul omului şi, eventual, cu un urmaş de-ai Laicăi. Păi, să calci în răhăţel de patruped şi pe Marte? Experienţa poate fi gustată şi în faţa blocului în care locuieşti...

* Crin Antonescu se disculpă după ce l-am văzut la TV învins prin KO de Moş Ene. „Sunt perfect sănătos, nu sunt bolnav de somn”, susţine liberalul şi nu-l pot contrazice. Când dormi, se zice că eşti pe jumătate decedat, iar despre morţi numai de bine.

* Umblă vorba prin târgul showbiz-ului autohton că şi Alina Plugaru, actriţă de filme de dormitor, a aflat că suntem în toiul Postului Crăciunului. Prin urmare, duduiţa va achiesa la cele creştineşti, se va pocăi: până la ieşirea din post, ea promite să se abţină de la clevetit în pauzele dintre filmările XXX.

* Politicienii nu se pot abţine însă. Ei nu pot ţine post deoarece îi obligă doctrina să mănânce. Cel puţin în campanie, nu există măcar o zi lăsată de la Dumnezeu în care ei să nu se înfrupte. Aproape că-mi vine să-l divinizez pe Guru Bivolaru decât să pun botoxul din buze la propaganda maro a partidelor. Forţa Treaba Mică!

* Mişto combinaţie a făcut Guvernul! A lăsat libere zilele de 24 şi 31 decembrie, dar a anunţat că ele vor fi recuperate în ianuarie, pe 12 şi 19. În loc să-şi fi văzut de treabă - ştie bugetarul şi singur să fenteze ajunul sărbătorilor, nu trebuie să-i arăţi tu uşa - Cabinetul Ponta s-a complicat ca Păcală. În loc să le dea, mai mult le-a luat. Vai, dar ce prost sunt, uitasem pentru câteva secunde că ne aflăm în cea mai idioată campanie electorală din 1990 încoace!

* Designerul de chiloţi Cătălin Botezatu a fost până în Turcia. Nu ca să devină prizonierul pofticioşilor de dardanele dâmboviţene. Nu. A avut nu-ştiu-ce filmări de comis. La final, Cătă a pus de-un mic infarct. Sper să fi fost doar o regie, Bote e în floarea vârstei. Bote, fii bărbat!

Citit 618 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Noiembrie 2012 15:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.