Infarct de bazar

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* V-am anunţat încă de ieri că designerul de tanga Cătălin Botezatu a pus de-un infarct mic în Turcia. Până când îmi vi fi interzis dreptul de a comenta - Victore, ne mişcăm mai cu talent în sensul ăsta? - consider că trebuie să zic următoarele:

1. Ce l-o fi apucat pe Bote să facă infarct la turci? Lucrul de bazar nu-i bine văzut, trebuia să se orienteze şi el. De pildă, în Germania i-ar fi ieşit de calitate.

2. L-ai făcut pe tărâm otoman, deci nu-l poţi aduce în ţară. Ai taxe de achitat, vize, altfel rămâi cu el dincolo de Bosfor. Bine că nu te-ai apucat să-l comiţi pe la chinezi că nici ăia de la Dragonul Roşu din Bucureşti nu ţi l-ar fi importat atât de uşor...

3. Poate că omul o fi vrut să-i facă olecuţă de concurenţă serialului „Suleyman Magnificul”, năzbâtie difuzată în România şi criticată aspru de premierul Turciei.

* Pe 5 decembrie domnul Adrian Năstase va afla dacă-i vor fi şterse câteva zile din pedeapsă. Poate că-i va şterge Moş Nicolae câteva vergi peste...

* Germania va interzice sexul cu animale, măgărie care fusese permisă încă din 1969. Cu permisiunea dumneavoastră, mă bag iarăşi în seamă, ce opinia mea:

1. Nemţii nu vor înţelege niciodată istericale de genul „Animalule, de unde vii la ora asta?”.

2. Probabil că se vor interzice şi replici de genul „Ce faci, pisi?” sau „Motănel, te ador!”.

3. Ce bine că legea asta n-a funcţionat niciodată în România! La câţi maidanezi umblă pe străzi... De fapt, mai bine mă opresc aici, cine ştie ce prostii aş mai debita?

* Aoleu, abia acum îmi dau seama cât de oribil sună cea mai recentă afirmaţie a lui Băsescu, aia conform căreia Ponta este ca un pisicuţ când se duce la Cotroceni!

* Un candidat din partidului domnului Dan oferă calendare pe 2013 cu câte 31 de zile pentru fiecare lună. Iată cum şlagărul „Aş da zile de la mine” încurajează mita! Mita electorală.

Citit 568 ori Ultima modificare Joi, 29 Noiembrie 2012 16:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.