Moş Neculai, ca Elodia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cică nu l-a văzut nimeni pe Moş Nicolae. He, cunosc eu persoana care a dat cu crucea de nenea care vesteşte mandatul lui Moş Crăciun: este vorba despre Cristian Cioacă. I-au fost găsite urme de beteală pe tocul pistolului...

* Singurul politician român care n-a pus boticul la vrăjeluţa din noaptea de 5 spre 6 decembrie este Marian Vanghelie. Primarul de sector susţine că nu ştie decât de Moş Nicolae Manolescu. Nu te pui cu erudiţii care fac virgula sendviş între feliile de subiect şi predicat!

* Adrian Năstase şi-a scurtat şederea la mititica. Cele şapte zile petrecute în spital au fost considerate fragmente de pârnaie, deci omul va ajunge mai repede acasă, la nevastă şi la copii. Putem spune că Justiţia a intrat în săptămâna chioară? Putem.

* Raportul pe 2012 al Organizaţiei pentru Dezvoltare şi Cooperare Economică arată că românii ocupă ultimul loc în topul celor mai obezi europeni, în timp ce pe poziţia fruntaşă se află ungurii. Ia uite unde stăteau grăsanii, bre! Or fi pus ceva în kurtocs-kalacs, nu mă bag, dar nu sunt de acord cu eticheta pusă românilor. A emigrat Oana Roman, făcându-ne astfel de râsul continentului?

* Taximetristul din Tulcea, ăla violat de sosia Angelinei Jolie, a revenit la muncă după patru luni de convalescenţă. Săracul, numai în taxiul lui să nu fii, mai ales că a scris toată presa despre capacităţile sale de tulceano-lover.

* Conform unei dispoziţii a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, introducerea petardelor şi a pocnitorilor în şcoli este interzisă. Carevasăzică, domnişoara Pamfile - eleva porno a lui Radu Mazăre - intră mai devreme în vacanţa de iarnă.

* Cercetătorii americani au descoperit o bacterie care s-ar ascunde în carnea de porc. Românii îi zic fasole acestei bacterii, iar câteodată merge chiar bine cu jumări pe autostrada gâtului.

* România se află pe podiumul sărăciei în Uniunea Europeană. Zâmbeşte, fa, că ai muncit mult ca să ajungi acolo!

Citit 598 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Decembrie 2012 15:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.