Vine Moş Preludiu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* La noapte vine. Nu ninsoarea, dragilor, ci Moş Nicolae! Nu vine cu parul, deoarece şi el se înscrie pe linia băieţilor fini, aşa cum este şi Dumnezeu. Moşul se va înfăţişa cu vărguţa la uşa neastâmpăraţilor, ca să nu le zic obraznici. Ce bine că varga secularului Nae nu-i de metal! I-ar fi dus-o compatrioţii mei la fier vechi până se lăsa miezul nopţii...

* Pentru mulţi dintre români, dimineaţa de joi va aduce acelaşi miros în galoşi. Păi, aşa, nene? Să-l aştepţi pe Moş Nicolae cu masca de gaze pe faţă?

* Neamul lui şosetă se va alege cu firimiturile din partea prea-generosului Neculai. Pe noi ne vor milostivi politicienii: ei vin anul acesta patru zile mai târziu. De fapt, s-au tot obişnuit să vină din jumătate în jumătate de an ca să cerşească voturi.

* Dacă va zăbovi prea mult prin România, Moş Nicolae va vota pe listele speciale din judeţul Teleorman.

* Acum, în prag de sărbătoare, am şi eu o întrebare (iertată-mi fie rima facilă!): ce-a fost mai întâi, Moş Gerilă sau Moş Crăciun?

* Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, ce i-aţi cere lui Moş Nicolae în ghetuţe? Știu, nişte buletine de vot ştampilate la foc automat. Şi să iasă cine trebuie...

* Este pentru prima dată în istoria post-decembristă (sper să nu mă înşel) când Moş Preludiu (preludiul celui care descalecă de Crăciun) ne va aduce nişte exit-poll-uri frumoase.

* USL-iştii au încercat forţarea spiritelor încă din toiul verii. Au vrut ca cizmele lor de război să se umple cu un mare cadou: demiterea preşedintelui. Or nu şi-au făcut bine rugăciunea, or s-a întâmplat ceva pe drum deoarece nu le-a ieşit pasienţa. Iar la noapte vor fi bântuiţi tot de fantoma lui Moş Traian.

* Adrian Năstase anunţă în mod oficial că nu-l va prinde primăvara în pârnaie. Da, dar nici Moş Neculai nu-l găseşte acasă. Eh, nu din cauză că are statut de deţinut, ci pentru că nu ştie unde naiba să dea de el. Când ai şapte domicilii...

Citit 594 ori Ultima modificare Marți, 04 Decembrie 2012 15:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.