Ţopârlăneală pentru hormoneală

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mamelor din lumea-ntreagă / Nu lăsaţi nedumeriţi pe stradă / Noi suntem de la cămin / La noi ideile nu vin. Ajutaţi, vă rog, un om amărât căruia îi plouă în esofag! Serios, am găsit următorul titlu în presa românească - „La şcoală era foarte îndrăgit, dar s-a sinucis după ce i-a fost confiscat telefonul mobil” - şi nu ştiu ce naiba să fac cu el. Îmi vine să-mi aplic următoarele întrebări:

1. A fi îndrăgit la şcoală e de naşpa? Păi, ni se inoculează faptul că a avut nevoie de un motiv aparent banal - confiscarea gadgetului - ca să tragă cortina vieţii şi că, în mod normal, doar box-office-ul de pe holurile unităţii de învăţământ este decisiv pentru a-ţi lua zilele.

2. De ce toată lumea vrea la Jurnalism? Mii de mici analfabeţi, când sunt întrebaţi ce carieră îşi aleg, se văd viitori scribi, de fapt prezentatori la televizor. Vorba lui Băselu, ducem dorul tinichigiilor şi pe-al ospătarilor, dar ne înghesuim să dăm titluri oligofrene ca să ne pupe mama pe frunte că ce ziarist de succes a crescut ea la ţâţă.

3. Urmăream zilele trecute ştirile BBC (TV-ul, nu radioul). Cine o fi făcut angajări acolo, Gogule? Nu tu o decoltată, nicio madamă care să simuleze sexul oral, ruj din părţi, minijupuri canci. Doar inşi grizonaţi pe care la noi îi vezi la coadă la compensare şi dimineaţa la ora 7 în zi de votare, cucoane echipate ca bunica la nunta de argint etc. De ce? Eh, ăştia pun accent pe credibilitate, la ei ştirile sunt pentru oameni, nu pentru hormoni.

* Apropo de hormoneală. Până aseară, la 12 noaptea, a ţinut Valentine’s Day, o ţopârlăneală pur comercială. Zice-se că Oana Roman, ca să iau o vedetă la întâmplare, vede în Ziua Îndrăgostiţilor numai cina romantică...

* E tot din domeniu şi este enervantă pentru populaţia masculină a planetei: cercetătorii japonezi au descoperit o moluscă de-a dreptul senzaţională. Arătarea posedă penis detaşabil. Extraordinar, bine că-i ea deşteaptă!

* Publicaţia britanică „The Economist” a stabilit: un român are nevoie de 350 de ani pentru a strânge un milion de dolari. Greşit! Românul nu strânge bani, românul îi sparge!

Citit 799 ori Ultima modificare Joi, 14 Februarie 2013 14:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.