Leonard, "bărbaţii e nişte porci"

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bunicuţa pozează în nedumerita neamului şi chiar nu-i frumos să-ţi etalezi nuditatea la o asemenea vârstă. Iată ce a putut declara Nea Nelu ex-Cotrocelu, cum îl etichetase Academia Caţavencu acum un deceniu şi ceva: „Nu m-am aşteptat ca Ceauşescu să fie condamnat la moarte.” Zi să fii nemuritor că aşa e! Parcă vezi că, în timp ce justiţia independentă din decembrie ’89 tăia în carne vie, Iliescu îi spăla lui Petre Roman celebrul pulover cu care a făcut Revoluţia...

* De la 1 iulie 2013 ne vom pricopsi cu alte cărţi de identitate, acum mai updatate, mai trendy, mai nu-ştiu-cum. Probabil că se urmăreşte responsabilizarea buletinului: în caz că nu ştii cum te cheamă cu el în mână, se va autosesiza însuşi documentul. E mişto câteodată să fii şi prost!

* CNA-ul a lucrat intens acum două zile şi a decis: emisiunile de tip reality-show trebuie marcate cu menţiunea „Ficţiune”. Păi, tot aici - la SF-uri - trebuie să intre şi promisiunile din campania electorală, declaraţiile făcute pe marginea întâmplărilor economice din spaţiul carpato-danubiano-Ponta etc.

* Aproape că sunt gelos. Leonard Miron, prezentator plecat recent de la TVR, afirmă că este statornic: iubeşte acelaşi bărbat de fix zece ani de zile. Eu i-aş sugera să-şi revină că, vorba Elenei Cârstea, preluată de la doamna Rodica Ojog-Braşoveanu, „bărbaţii e nişte porci”.

* Marina Almăşan, cucoana cu cel mai mare ţignal din televiziunea publică, a declarat într-un interviu monden că se resimte după relaţia cu omul de afaceri Georgică Cornu. „Cuvântul amantă sună dureros, este ca o sentinţă!”, se apără Almăşanca de ca şi cum ar fi dus-o cineva cu forţa sub plapuma lui Georgică. Nasol este că despre nenea Cornu nu se poate spune că a făcut Marina: în mod normal se face un an şi jumătate, iar ei au stat împreună numai câteva luni.

* Garda de Mediu a confiscat urşii şi leii Cămătarilor. Acum înţeleg cum făceau afaceri alde Sile şi Nuţu: îţi dădeau un leu cu camătă şi trebuia să le aduci înapoi ditamai ursul.

Citit 945 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Februarie 2013 14:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.