Remorci de flori pentru "doamna"

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Astăzi este 1 Martie, zi frumoasă ca oricine îşi doreşte să treacă pe la estetician. Vor zâmbi toate fetele-femeile, se vor împărţi saci, remorci de verdeaţă, va fi o nebunie cum nu cred că se mai întâmplă la alte popoare. Caimacul şi-l vor trage, evident, educatoarele-învăţătoarele-profesoarele, substantive cunoscute şi sub numele de cod „doamna”. Cam neserios anul bisect: nu putea să-l lase pe 29 februarie în pace şi să avem 1 Martie doar o dată la patru ani?

* Gata, s-a terminat domnia lui Benedict al XVI-lea, Papă de Vatican. Postul său chiar este vacant şi urmează alegeri libere în urma cărora vom afla cine va urca în Papamobil cu abonament pe toate liniile. Dacă scrutinul s-ar ţine în România, mă tem că ar ieşi un papă-lapte de la USL...

* Un bărbat a fost sechestrat de trei prostituate din Capitală, el fiind luat pe sus deoarece nu şi-ar fi permis tariful pentru distracţie. Deşi, ca să fiu cinstit, nu văd unde ar fi distracţia când trebuie să dai o grămadă de bani pentru a fi tratat cu aparatul cu care au fost tămăduiţi şi alţi posesori de membru. La curve e ca la coadă la aprozar: încerci să te bagi în faţă şi, dacă e să iei ceva, iei numai la legătură, nu la kilogram. Vorba măcelarului din reclamă, o blenoragie merge bine cu o gonoree şi un vin bun, că i-am dat cu rozmarin.

* Traian Băsescu anunţă că în 2014 va reveni în politică, deoarece nu poate fi pensionar. Dom’ preşedinte, dar acum în ce stare de agregare vă aflaţi, acum nu sunteţi călare pe eşichier? Vai, ce veste surprinzătoare, parcă vezi că, după ce va sta şi va analiza vreo trei-patru luni, va decide într-un târziu să intre în PDL. Ar fi iarăşi o hotărâre neaşteptată. Băse, vezi că în PDL e una - Elena Udrea i se zice - cu care poţi face un capăt de treabă. Ea nu visează la ciolan pentru simplul motiv că iubeşte cârnaţii de Pleşcoi.

* Scriitorul Mircea Cărtărescu declară în presa spaniolă că a trăi în România este ca şi cum ai înota în acid sulfuric. Bună metafora, dar incompletă. Înainte de a sări în bazin, ni se tot spune că după ne aşteaptă nişte maseuze apetisante.

Citit 1215 ori Ultima modificare Joi, 28 Februarie 2013 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.