Udrea, prea bună, prea ca la ţară

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Germania ne-a pus piedică în drumul spre Schengen. Aşadar, chiar dacă vom intra în spaţiul mult-lăudat, o vom face împleticit şi, fireşte, vom fi daţi afară pentru stare avansată de ebrietate.

* România zice: „Schengen”. Germania îi răspunde: „Scheiße”. Hm, ce spunem noi şi ce înţeleg nemţii?

* Ieri, când s-au împlinit 36 de ani de la marea zguduială din România, în China s-a lăsat cu un seism măricel, cam de 5 grade şi ceva. Bravo, mă, şi pe astea le-au luat asiaticii? Mărmurene, ne mişcăm şi noi mai cu talent?

* În timp ce Bombonel stă cu ochii pe televizor pentru a afla data la care va fi eliberat de la Jilava, colegii de celulă îi prezintă remedii naturiste în caz de constipaţie.

* Casele de pariuri îl dau favorit pe Angelo Scola pentru fotoliul de Papă. Nicu Văcăroiu vede un nume de bere îndoit cu suc acidulat, în vreme ce Marian Vanghelie tremură ca varga. Normal, primarul de sector a citit „Angelo Şcoală”. Nu mai zic ce simte Crin Antonescu...

* Revin cu o informaţie de ultimă oră în cazul satului din Mehedinţi terorizat de vulpi. Se pare că vulpile ar fi, de fapt, şosetele bărbaţilor din localitate, şosete independente de maşina de spălat.

* Elena Udrea doreşte să facă parte din categoria ţăranilor din partidul portocaliu. Distinsa blondă din Pleşcoi refuză intelectualitatea. Cred că ştiu explicaţia. I s-ar fi spus de către nişte colegi că e prea bună, prea ca la ţară.

* Sexy Brăileanca, o muncitoare calificată la inghinali, lucrează de zor în Elveţia la un club pentru adulţi şi se laudă că a strâns cam 40.000 de euro. Cu suma asta, spune fata, ar vrea să-şi cumpere o garsonieră în Brăila. Uf, nici sexy nu e bine să fii, nu-ţi aduce mari beneficii!

* Titus Corlăţean, ministrul cu freza sub forma căciulii de astrahan (nu-mi aparţine descrierea şi nu mai ţin minte cine l-a creionat atât de frumos), a declarat pentru Sky News că suntem cetăţeni europeni şi avem drepturi. Ne-am mai liniştit puţin. Pentru nişte africani, sună destul de bine...

Citit 1045 ori Ultima modificare Luni, 04 Martie 2013 16:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.