44 de PET-uri pe spaţiul verde

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* N-am chef de faza cu ziua bărbaţilor, fie că mi se spune pe 9 martie sau pe 5 mai să bifez o căruţă de ani. Aoleu, nici de cele 44 de pahare, nu! Mi se pare o serbare atât de trivială încât îmi vine să mă călugăresc, să nu mai pun niciodată alcool în ficat, via cavitatea bucală. Deci azi e 9 martie şi atât. Fiecare va face ce va dori, dar nu vreau să aud urări din partea laturii masculine a umanităţii (nici din partea femeilor), deoarece îmi pare un Revelion forţat al bărbaţilor frustraţi că lor nu li s-a dat o aniversare gregară. La mulţi ani, suprafeţelor cerebelare care încreţesc în fiecare oră!

* Bine, există unii bărbaţi care se supără din cu totul alte motive pe marginea celor 44 de pahare. Păi, din 40 şi ceva de recipiente consumate n-ai cum să te matoleşti, nene! Deci să fie mai multe pahare şi chiar PET-uri... PET-uri de pe spaţiul verde.

* De Ziua Femeii, primele două persoane în stat, Traian Băsescu şi Victor Ponta, le-au oferit româncelor cu drept de vot câte un buchet virtual de flori. Adicătelea, trăiască Internetul şi telexurile! Nu miră pe nimeni acest mod de a le felicita pe doamne: păi, bunăstarea din România nu-i tot virtuală?

* Curtea de Apel Târgu Mureş, adică o instanţă mioritică, a decis că Facebook este spaţiu public, nu privat. Incorect! În spaţiul inventat de Mark Zuckerberg n-am văzut încă scuipaţi şi nici măsline de câine maidanez.

* Ikea retrage şi hotdogii din Rusia după ce mai palmase chifteluţele cu acelaşi nume şi nişte prăjituri cu bacterii colecţionate din fecale. Băi nene, ăştia mai fac dormeze şi sertare? Mâine-poimâine o să aflăm că tot Ikea se ocupă şi de transhumanţă, schimbarea conductelor de apă rece menajeră şi de instalarea de interfon pe casa scării.

* Ambasadorul Finlandei la Bucureşti l-a invitat pe liberalul Calimente la un grătar de ren, după ce acesta din urmă făcuse afirmaţii de pioner de clasa a treia la adresa oamenilor din Helsinki. „Carnea de ren este foarte sănătoasă şi are un gust excelent”, a comentat trimisul finlandezilor în Micul Paris. Poftă mare, Calimente, mai ales că în carnea de ren s-ar putea să găseşti - cunoşti cutuma - carne de cal!

Citit 680 ori Ultima modificare Vineri, 08 Martie 2013 16:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.