TVR ne arată posteriorul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* S-au dus şi serbările ocazionate de apariţia femeii pe planetă. Sau în univers, că şi marţienii sunt oameni. Ce bine că n-am mai văzut anul acesta reprezentante ale sexului frumos mergând pe şapte cărări! Interacţionasem anii trecuţi cu câteva imagini de acest gen şi-mi venea în cap următoarea întrebare: oare Eva, după ce a păpat mărul cu pricina, a trecut şi pe vişinată? Nu cred că Doamne-Doamne se putea supăra doar din cauza unui fruct clămpănit...

* În perioada Paştelui, carnea de miel se va scumpi cu 5-6 la sută. Şi totuşi, exact în acele zile vom vedea mai puţini câini maidanezi pe stradă.

* Băiatul ăla cu voce de fată de la Eurovision a fost luat la întrebări de ziariştii de monden. Nişte prostovani! Doar pentru că are calităţi de contratenor, Cezar Ouatu a fost întrebat dacă este gay. E ca şi cum ai întreba femeia de serviciu dacă este electrician pentru simplul fapt că a penetrat priza cu un ştecher.

* Corina Creţu, o duduie europarlamentar, se dă mare critic de fashion: „Dacă ar fi fost româncă, Angela Merkel n-ar fi avut nicio şansă în politică.” Cu alte cuvinte, cancelarul Germaniei ar fi rămas la cratiţă, asta consideră fosta consilieră a lui Nea Nelu. Corina, nici cratiţa nu-i aşa de uşoară! Acolo, ori eşti direct Adriana Bahmuţeanu, ori îţi vezi de alte treburi.

* Chuck Norris, un nene care a bătut pe toată lumea prin filme, a împlinit 73 de ani. Un cârlan, ar putea spune Ion Iliescu, şi el aniversat recent pentru 83 de primăveri.

* Televiziunea naţională ne ia taxa lunar şi, la schimb, ne arată fundul. Bine, nu orice posterior, ci pe cel al Alinei Stancu, prezentatoare de ştiri la canalul 2. Frumuşica cititoare de prompter a pozat goală pentru o revistă lucioasă, arătându-ne astfel planurile de dezvoltare ale TVR-ului. Ce bine că nu lucrează şi doamna Pora la instituţia din Calea Dorobanţilor!

* Victor Ponta anunţă că se reduce TVA-ul la pâine. Bre, dar la aportul de calorii nu puteţi umbla?

Citit 790 ori Ultima modificare Luni, 11 Martie 2013 16:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.