Ai karate, ai parte

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Când avem ninsoare, sunt cauciucuri de vară, când se topeşte zăpada, rămânem în canalizările pline, iar când ajungem la cod galben de inundaţii, ne dorim soarta lui Pi din filmul cu acelaşi nume. Cică se umflă Dunărea şi, implicit, va fi nasol. E clar, când nu ne mai ajunge salariul de la o lună la alta, începem să vedem numai nenorociri...
* Veştile proaste nu vin niciodată singure. De pildă, antrenorul de karate al lui Nuţu Cămătaru a fost trimis sub cheie pentru unsprezece ani. Printre altele, nenea ăsta care îl învăţa pe Nuţu să dea cu tibia este acuzat de cămătărie. Păi, ce faci, tată? Construieşti o concurenţă perfect neloială pentru domnul Nuţu? Iată cum s-a înşelat încă o dată interlopul trimis recent la răcoare pentru a "n"-a oară: el credea că dacă ai karate, ai parte. Cel puţin astfel buchisise conu’ Nuţu într-un Abecedar bun.
* Ce-i aia Mişcare Populară? Informaţia a fost lăsată să respire în weekend, o dată cu declaraţia în ilic a preşedintelui Băsescu, dar deja sintagma îşi arogă aere de brand. Sună ca naiba Mişcarea Populară, mai ales într-o ţară în care nu prea găseşti popor, ci doar o aglomeraţie de bipezi cu apucături de patrupede.
* S-a deschis o linie telefonică gratuită pentru românii care au probleme cu băncile din Cipru. Aşa, şi? Credeţi că Ţiriac n-are alte treburi decât să stea călare pe telefon?
* Bombonel, scăpat de bronzul din penitenciar, a ieşit ieri în public şi a spus că unii au regretat că în seara de 20 iunie 2012 distinsul ex-premier n-a folosit decât un singur cartuş. Aş! Mie îmi pare rău că nu şi-a legat de gât vreo cinci fulare Burberry.
* Se aude că Dan Diaconescu riscă să-şi piardă casa. Pe naiba, toată lumea ştie că patronul OTV-ului locuieşte într-o garsonieră. Or nu putem pune semnul egalităţii între o casă şi o cămară.
* În mâncarea dintr-un fast-food britanic a fost găsită carne de câine. Calul e deja lux, baby! Nu v-a convenit muşchiuleţul de El Zorab? Poftiţi la Azorel şi la Fetiţa, if you want to!

Citit 819 ori Ultima modificare Joi, 28 Martie 2013 16:13

2 comentarii

 • postat de DINU
  Vineri, 29 Martie 2013 22:20
  ai incurcat lucrurile...sportul nu are nici in clin nici in maneca cu camataria.. suna mult mai bine... ESTI IN PARTID, AI PARTE.. caratele au dau faima GALATIULUI cat nu vor aduce cei din politica nici in 1000 de ani....sunt foarte multi campioni mondiali, europeni si nationali iar toti acesti extraordinari sportivi munces enorm si nu in cele mai bune conditii...ca sali de sport nu prea sunt prin Galati...CHIAR DACA AVEM CHIPURILE PRIMAR VENIT DIN SPORT...
  0
  0
  Raportează
 • postat de galatean
  Vineri, 29 Martie 2013 09:14
  1.Specifica de care arte martiale (karate) practica respectivul
  2.Karatele nu au nimic in comun cu fotbalul pe care il laudati peste tot.
  3.Sunt practicanti de arte martiale care merita tot respectul ,fata dealtii care scriu despre sporturi in general dar care nu au intrat sa practice a o disciplina.
  4.Va invitam macar la un antrenament.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.