Frunzăverde, noul brand de ţară

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nici nu ştiu care-i pericolul cel mai mare, ameninţarea de bombardament din partea Coreei de Nord sau bormaşina vecinului de la unu care, ieri dimineaţă, n-a ţinut cont că se trecuse la ora de vară. Cinstit, îl consider un mai mare duşman al umanităţii pe proprietarul recent mutat în blocul în care sălăşluiesc: era 7 pe vechi şi el turuia cu gloanţe de rigips de l-ar fi putut speria şi pe Kim Jong-un. Ăsta război, bă, nu ce rachete scoţi matale de la naftalină!

* Am început să citesc zilnic blogul lui Nicu Gheară, de fapt un site oficial în toată regula. Băiatul ori s-a specializat de când stă ascuns, ori are un departament de meseriaşi – scrie curat, cu ceva floricele, are şanse de a se înscrie în cursa Nobelului pentru literatură. Păi, decât să intru pe siteurile de sport din România, unde lângă un scor apar două dezbrăcate, mai bine-l frecventez pe Nicuşor. Zi-le, Gheară!

* Călin Popescu Tăriceanu se căsătoreşte pentru a cincea oară. Uau! El are 61 de ani, ea 35, el a mai avut, despre ea nu se ştie nimic. A, o cheamă Loredana. Oare a fost trecut pe lista lui Călin şi concubinajul cu Băsescu?

* Elena Udrea este nemulţumită că madam Grapini de la ministerul Turismului ar putea s-o lase fără frunză. De fapt, ne va lăsa pe toţi fără peţiol, adicătelea în turismul gol. După transhumanţa politică din ultimele luni, noul brand de ţară ar putea fi Frunzăverde.

* Ortodocşii înghit în sec: Paştele catolic este în plină desfăşurare, până şi preşedintele Băsescu a transmis „Hristos a înviat!”, ceea ce este adevărat. Celălalt Paşte vine cu întârziere, pe 5 mai, situaţie care nu ştiu să se mai fi întâmplat în ultimele decenii. Ar fi culmea ca pentru catolici şi ziua de 1 Mai Muncitoresc să se ţină mai devreme...

* Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei vinde maşinile de lux ale bisericii. În parcul auto al arhiepiscopiei se află şi un bolid care a costat fix 100.000 de euro la achiziţionare. Zice arhiepiscopul că a deţine atâtea automobile e opulenţă cu o mare. Chiar aşa, un tanc d-ăsta, de 100.000 de coco, merge pe pilot automat până în Rai? Întrebam şi eu aşa.

Citit 855 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2013 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.