Râul, ramul, Codruţa...

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Victor Ponta a numit-o pe Codruţa, ba nu, a răspuns la altă întrebare. Apoi a anunţat că nu mai desemnează el procurorii de frunte ai naţiunii. Canci cojones, Victoraş! Pare-se că socru-său, când a fost la vânătoare cu Bombonel, şi-a luat un glonţ fix în scrotul ginerelui...

* Colegul de coaliţie al premierului vede în ceaţă decizia copilotului de a se da lovit în privinţa procurorilor-şefi. „Văd neclar această situaţie, nu mă trageţi de limbă!”, a comentat Crin Antonescu, ciufut de ca şi cum abia ar fi fost trezit din somn. Ce nasol e când se ceartă bărbaţii din cauza unei femei! Codruţa, vezi ce-ai făcut, dragă? Aproape că strici căsnicia USL-ului!

* Vin momente în viaţă când constaţi că râul, ramul şi Codruţa nu-ţi mai sunt prieteni, deşi în buletin scrie că eşti român. Dacă l-am putea resuscita pe Mihai Eminescu, probabil că ar adapta ceva de genul „Codruţa, Codruţo / Ce-ai făcut, prostuţo?”

* Fiica însărcinată a preşedintelui ţării comentează pe Facebook pe marginea guvernării USL: „Mai aveau puţin şi inventau a opta minune a lumii”. Extraordinar, dragă Eba, mimezi perfect amnezia! A opta minune a lumii s-a petrecut atunci când matale ai ajuns în Parlamentul European din postura de independent al PDL-ului. Fir-ar al naibii să fie de paradox!

* Tot pentru Eba: paradox, în ciuda aparenţelor, nu-i pasta de dinţi care pansează gingiile.

* Grupul neo-nazist Zorii Aurii din Grecia are planuri de extindere inclusiv în România. Cunosc o persoană care cu siguranţă nu va adera la formaţiunea elenă: Crin Antonescu. Săracul are coşmaruri numai când aude de Zori...

* Aşa-numitul Cici de la Sistem, ajuns ditamai senator PDL, propune castrarea chimică a pedofililor şi violatorilor. Eu aş merge şi mai departe: despre o castrare psihică ce-aţi zice? Există dincolo destui băieţi, caractere tatuate, care s-ar băga la un asemenea job.

* Şapte din zece români sunt de acord cu donarea de organe. Da, sunt destui, îţi dai seama şi după cum înjură cum şi-ar transfera ei anumite organe în anatomia duşmanilor.

Citit 922 ori Ultima modificare Marți, 02 Aprilie 2013 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.