„Agheniţă”, de Boldea Ştefănescu-Delavrancea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mişto povestea lui Boldea cu madam magistrat căreia i s-ar fi aprins călcâiele după fostul deputat PDL de Kenya. Multă lume s-a întrebat cum e posibil ca un tânăr de 37 de ani să-i facă lentile de contact dulci unei femei care se gândeşte tot mai des la talonul de pensie. Extraordinar, ca şi cum dragostea s-ar uita la buletin prin gaura cheii! Bravo, Mihăiţă, cuceritorule, macho-man! Iată că poate exista şi în arest euforia care poate fi explicată doar prin cuvintele „Mihaela, dragostea mea!”...

* După dezvăluirile din ultimele zile făcute pe marginea tunului imobiliar care ne-a trimis la răcoare bunătate de parlamentar kenyan, se naşte o nouă poveste nemuritoare: „Agheniţă”, de Boldea Ştefănescu-Delavrancea. Detalii în paginile ziarului. Cartea o puteţi găsi la Biblioteca Aviasan.

* De Codruţa ne era teamă, iată că ne pricopsim cu domnişoara baschetbalist. Victor Ponta a încercat o fentă, ne-a lăsat să credem că e imposibil să aleagă omul marinarului, dar până la urmă ne-a băgat-o în casă tot pe preferata lui Traian Băsescu. Începând de ieri mai avem un nickname în politica dâmboviţeană: Corduţa. Întrebaţi-l pe Crin Antonescu despre cine-i vorba! * Se rupe USL-ul? Aceasta este întrebarea, nu dacă scade TVA-ul la pâine. Iată o diversiune perfectă: pe cine ar interesa, în mod normal, dacă Ponta şi Antonescu nu vor mai dormi în acelaşi pat?

* Luaţi d-aici alta: Syda, bărbatul Elenei Băsescu, a făcut un accident rutier. Cred că e mâna USL-ului, nu se poate ca domnul Bogdan Ionescu să greşească. Apropo, oare se rupe USL-ul?

* Un fotbalist important anunţă că se retrage din naţionala României. E vorba de un fotbalist important al clubului Lazio Roma, că la prima reprezentativă a ţării noastre are doar câteva meciuri, şi niciunul memorabil. Ştefan Radu îl cheamă pe băiat. Apropo, oare se rupe USL-ul?

* Vedeta de tabloide Roxana Ionescu, alias Mama Natură, zice că nu se mai poate apropia de bărbaţi. Ştiu, musca, până ajunge la resturile digestive, dă vina pe sucul gastric.

Citit 1374 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Aprilie 2013 15:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.