Autostrada Mânăriilor Neamului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Candy Man, alias Bombonel, a povestit la Antena 3 bancul cu suicidul din 20 iunie 2012. Degeaba se lamentează acum - când nu-ţi iese o chestiune atât de simplă, te iau toţi de fraier...

* Zice fostul prim-ministru că glonţul i-a trecut la un milimetru de carotidă. Carevasăzică, vinovat e ăla care trebuia să-i calibreze arma. Trăim într-o ţară în care nu te mai poţi baza pe nimeni/nimic.

* Acelaşi domn care coabitează cu madam Dana afirmă că are urme pe corp de la incidentul din vara anului trecut. Nasol, noi ne gândeam că deţinuţii de la Jilava stau prost cu igiena - nu-şi prea taie unghiile.

* Năstase şi-a schimbat multe obiceiuri. A început să şi laude după ieşirea de la zdup. El a spus la televizor că Victor Ponta a evoluat foarte mult ca politician şi că merită nota B+. Asta-i vitamină, Adelule, nu calificativ! Lasă-mă cu notele uzitate peste hotare, Jilava este o unitate sută la sută românească!

* Mitropolitul Ardealului afirmă că ridicarea Catedralei Mântuirii Neamului costă cam cât opt kilometri de autostradă. Oare de unde o şti un asemenea detaliu economic? Mai ales în România, unde - să-mi fie cu iertare! - nu există autostrăzi.

* Or, iertată-mi fie nesimţirea, dar drumul spre Rai nu este prevăzut cu highway-uri, ci dimpotrivă. Ca să ajungi în Grădina Edenului, trebuie doar să sari un pârleaz. În schimb, autostrada merge spre Iad, am auzit eu într-un şlagăr fain. E Autostrada Mânăriilor Neamului.

* Bercea Mondialu, zis şi Sandu Anghel, a fost condamnat ieri la doi ani de închisoare cu executare. Omul este acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani. Risc să mă repet, dar vă spun că Dumnezeu l-a avut şi de data asta în pază: dacă Bercea ar fi furat vreo găină, ceva, nu i-ar fi dat judecătorul pârnaie pe viaţă?

* Vladimir Voronin, băiatul ăla de la est care duce stafia comunismului mai departe, zice că niciodată n-a existat limba română. „Românii au preluat limba moldovenească”, explică fostul preşedinte al Republicii Moldova. Eh, facem şi noi următorul troc: limbă luăm de la voi, iar voi luaţi de la noi paşapoarte.

Citit 664 ori Ultima modificare Joi, 18 Aprilie 2013 16:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.