Musca-i frate cu românul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nea Nelu a ieşit din bârlog la două zile după ce fostul deţinut Bombonel şi-a făcut apariţia la TV. Bunicuţa a încercat să dea iarăşi sfaturi, să traseze linii de şotron, chestiuni tinereşti... Printre altele, Iliescu a spus că nu poţi să pui pumnul în gura omului. Normal, a demonstrat-o la mineriade: omului poţi să-i pui cel mult ranga pe spate şi bâta în cap.

* Victor Ponta îi răspunde lui Năstase: „A vrut să mă încurajeze, eu mi-aş da o notă mai mică decât B+.” Probabil că premierul nu alege acelaşi calificativ pentru a nu fi suspectat de plagiat.

* Un consilier prezidenţial, Adrian Rădulescu, susţine că a descoperit descoperirea. „Albina este cel mai bun prieten al omului”, afirmă acest nene cu background în industria alimentară. Mergând mai departe pe acest fir, aş spune că musca este prietena pe veci a românului: îi place atât propolisul, cât şi... Doamne iartă-mă!

* O fi albina exact cum zice Rădulescu ăsta, dar când te gândeşti că tot trântorii cu funcţie ne decid soarta...

* Champa este primul urs din lume operat pe creier. Gurile rele zic că, după ce a ieşit din sala de operaţie, ursoaica a intrat în politică. S-o votăm!

* Revin la Năstase. Adelu a participat încă de ieri la Congresul PSD, tărăşenie care va continua astăzi şi mâine. Cel puţin aşa am auzit, nu este o informaţie care să-mi domine existenţa. Soţul doamnei Dana a declarat la sosire că este foarte emoţionat şi că admite ieşirea soarelui. Metaforă, adicătelea! Şi eu am fost cuprins de emoţii: lacrimile-mi curg şiroaie şi mă opresc aici de teama unor rime nepotrivite.

* Şi Noua Zeelandă a intrat în rândul lumii. Parlamentul de acolo a aprobat căsătoriile gay, momentul fiind marcat cu urale şi cântece. Nu se mai aude nimic despre cercetările privind tratarea cancerului, văd că altele sunt priorităţile. SIDA, de asemenea, este lăsată să-şi facă de cap. Sănătate!

* A apărut furculiţa care vibrează, obiect care te atenţionează atunci când sari calul la masă. Calul am zis? Da, pe ăla din lasagna.

Citit 578 ori Ultima modificare Vineri, 19 Aprilie 2013 16:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.