Ce păcat că vine Apocalipsa!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ce frumuseţe de congres a găzduit planeta în weekend! PSD-ul l-a votat a mia oară pe Iliescu în jilţul de preşedinte de onoare, iar Năstase a venit gâtuit la eveniment. Nu gâtuit de fularul Burberry, ci de emoţii. Când există o asemenea frumuseţe de partid, e mare păcat că, la un moment dat, va veni Apocalipsa...

* Adelu Năstase i-a explicat lui Victor Ponta care-i diferenţa dintre box şi politică. Premierul mărturiseşte: „Domnia sa mi-a zis că diferenţa dintre politică şi box este că nu contează de câte ori eşti trimis la podea, ci contează de câte ori poţi să te ridici.” Bună pildă, dar cam la fel e şi diferenţa dintre săpunul din chiuvetă şi cel de pe gresie. Important este cum te apleci după el.

* Celebra prezentatoare TV Cristina Ţopescu a intrat în PSD, partidul omagiat în rândurile de mai sus. Poate fi considerată o mare surpriză, însă doamna Cristina a povestit că mereu a avut simţiri de stânga. „Simt de stânga, gândesc de stânga, locul meu este în PSD”, a spus cu bucurie Cristina Ţopescu. Gurile rele bârfesc că, atunci când trăia cu Ştefan Bănică Junior, Cristina ar fi simţit pentru prima oară stânga. Sub ochi, exact în falcă.

* Apropo de Congresul PSD, de zilele trecute. Nea Nelu Iliescu n-a votat de unul singur la marele eveniment al stângii. Nu, Nea Nelu a intrat în cabina de vot alături de Corina Creţu. Eh, nu s-a întâmplat ce credeţi dumneavoastră. Corina, fată de nădejde, a mers alături de Iliescu pentru a-i ţine doctrina.

* Conform unui studiu recent, bărbaţii nu pot vorbi şi lucra în acelaşi timp. De asta ar fi bine ca Elena Udrea să candideze şi să ajungă preşedinte la Cotroceni. Se aude că blonda de la Pleşcoi nu vorbeşte atunci când lucrează.

* Tinerele din PDL, altă formaţiune care-mi merge la suflet, nu mai sunt fane EBA. Ele zic că o preferă pe Udrea, deoarece blonda s-ar îmbrăca „drăguţ”. Ce ploade fără personalitate! Când plimbi o poşetă de 15.000 de euro, înseamnă că te îmbraci drăguţ?

Citit 608 ori Ultima modificare Duminică, 21 Aprilie 2013 16:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.