Fisurile ministrului Transporturilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Omul de afaceri Nelu Iordache a vorbit în exclusivitate pentru Stenograme TV, canalul care te surprinde oriunde te-ai afla. Iată ce a spus individul despre ministrul Transporturilor: „E un impotent!” Îmi vine să trag următoarele concluzii: 1. Relu Fenechiu nu poate să agreseze sexual fondurile destinate autostrăzilor, nu-l lasă libidoul. 2. Ca să fie ciufuliţi banii Ministerului Transporturilor, Fenechiu are nevoie de prieteni. 3. Până la urmă, Relu nu-i vreun nume de mare macho. Să mă ierte amicul Relu din Canada, mă refeream la altceva... 4. Chiar dacă tipul din vârful ministerului nu poate, ne consolăm cu fisurile anale din asfalt. 5. Se vede că nu ne mai conduce Guvernul Boc. Dacă vreunul din echipa lui Emil ar fi fost cotropit de o asemenea problemă, ar fi intervenit imediat Traian Băsescu.

* Zilele trecute, la Băile Herculane, s-a lăsat cu prima spirală MISA pe anul 2013. N-au mai fost adepţi ca-n alţi ani, ceea ce înseamnă că nici tărăşenia cu adăpatul de la propriul dozator nu prea mai prinde la public...

* Ce m-a şocat la faza cu spirala MISA? Numele purtătorului de cuvânt al taberei Mişcării pentru Integrare Spirituală în Absolut. Cum să fii purtătorul de cuvânt (poate şi de ploscă) al MISA şi să te cheme în buletin Costică Cojocaru? OK, cacofonia face casă bună cu afacerile adepţilor lui Guru Bivolaru, dar orişicât. Costică Cojocaru e nume de şef de filială a vreunui partid de pensionari.

* Unu Mai Muncitoresc a fost naşpa pentru români anul acesta. Cum să pui ziua de 1 Mai în plin post pascal? Care mici, de unde ceafă de porc, nene? Ăsta-i ditamai blestemul, sunt convins că se putea interveni pe la Prea Fericitul Daniel ca să mutăm sărbătoarea de 1 Mai prin iunie-iulie, cumva.

* Năstase a scris pe blog că românii n-au avut nimic de câştigat prin condamnarea sa. Ba da, unii compatrioţi care au stat cu el în celulă. Înţelegeţi?

Citit 767 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Mai 2013 14:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.