Zornăit de cătuşe = orgasm

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Înainte de a aglomera acest spaţiu, mi-am blocat accesul la Internet, telefon mobil şi televizor. Mi-am securizat astfel sporul, căci o eventuală decizie în dosarele terenurilor şi transferurilor mi-ar fi schimbat subiectele şi priorităţile zilei. Unele televiziuni şi-au anulat aproape toate emisiunile pentru ieri, ca să stea agăţate pe la Înalta Curte de Casaţie. Doar ştiţi că românul are orgasm când vede cătuşe. Eram să zic că şi sunetul de brăţări măreşte libidoul, dar a avut grijă un vecin să-mi dea cu bormaşina de la 8 dimineaţa, deci nu-mi mai garanta nimeni intrarea în vama fericirii. Bravo lui!

* Gigi Becali, unul dintre artizanii speţelor grele din fotbalul românesc, a încercat să evadeze duminică noapte. Omul îşi pregătise un avion particular cu destinaţia Israel ca să nu aibă vreo surpriză zincată pe la încheieturi. Echipa lui de fotbal tocmai ce oferise o mostră de civilizaţie (n.a. - 2-5, pe teren propriu, cu formaţia naşului său, Hagi)... Ghinionul l-a urmărit însă pe pista aeroportului sub cascheta poliţiştilor de frontieră. Becali însuşi ar spune că Dumnezeu n-a vrut ca el să fugă în Ţara Sfântă, nu de alta, dar mai are mici păcate de explicat pe tărâmul tuturor posibilităţilor în materie de afaceri cu terenuri. Gigi, să-ţi laşi tu verii singuri în aceeaşi zi în care urma să vină verdictul în cazul transferurilor?

* Zice-se că 10 la sută dintre utilizatorii Facebook-ului nu sunt oameni. Păi, la cât de mult stau unii pe această reţea de aşa-zisă socializare, cum naiba să-i mai numeşti umanoizi? Când se trezesc dau bineţe pe portal, când aud un banc îl postează repede ca să pară glumeţi, iar seara, înainte de culcare, scriu „noapte bună”. Ăştia-s mici roboţei, am fost deja contaminaţi cu o rasă extraterestră.

* Jurnalistul Mircea Marian, de la Evenimentul Zilei, a fost înjurat şi ameninţat în plină stradă pentru opiniile sale pro-Băsescu. Nu l-am urmărit de multe ori pe individ, dar cred că-l simpatizează pe marinarul de la Cotroceni. Putea să fie şi cu Remus Cernea, Marina Almăşan sau cu Gabriela Vrânceanu-Firea... Politicienii români. Doar să te plătească, altfel nu văd cum le-ai putea ţine partea.

Citit 549 ori Ultima modificare Luni, 20 Mai 2013 13:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.