Noaptea Micilor cu Muştar

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Serios, mai vreţi despre Ouatu? Păi, omul tocmai ce a demontat o ipoteză falsă, motiv pentru care merită să rămână în memoria colectivă a maselor melomane. Contratenorul cu sarafan a demonstrat că la Eurovision nu se votează în principal pe interese geopolitice. Spania, Italia şi alte ţări cotropite de români ne-au oferit câte un punct-două. Nici Moldova nu s-a aruncat la 12 puncte pentru Cezărică. Nu ştiu cum au votat madam Merkel şi Barroso, dar e clar că nici măcar la circ nu mai suntem atât de buni...

* Nu înţeleg, în schimb, ce talente are Victor Ponta. Săptămâna trecută ne inocula necesitatea de a ţine cu artistul Ouatu, ieri a afirmat răspicat că n-ar vrea să-l vadă pe fostul fotbalist Gică Popescu la pârnaie. Mă aştept să spună şi că îndepărtarea Simonei Gherghe de la „Acces Direct” este o dovadă de imaturitate a României.

* Astăzi se va da verdictul cel mare în mult-cântatul dosar al transferurilor. Vreo opt indivizi din fenomenul băşicii aşteaptă cu înfrigurare soluţia. Va apărea clubul FC Puşcăria? Şi-aşa văd că rămân puţine echipe în Liga I.

* O femeie, prim-procuror adjunct, a fost încătuşată pentru şpagă. Ei, pe naiba ar fi primit zeci sau sute de mii de euro! De fapt, cred că a fost încălţată pentru incultură, ca să nu zic prostie. Eroina acestei informaţii ar fi luat doar 4.500 de lei, mâncare şi ţigări. Suntem în criză, primesc, dar orişicât - nici şpaga nu mai e ce-a fost cândva!

* La Noaptea Muzeelor s-au înghesuit unii de ca şi cum s-ar fi dat viaţă veşnică la pahar. Înţeleg, un eveniment de acest gen trebuie onorat, dar dacă ajungi la faţa locului şi trebuie să stai la coadă cu orele, ca pe vremuri la gâturi de pui de Avicola, te întorci acasă, nene. În timpul anului, accesul la Antipa costă 15 lei, nu un milion de lei vechi, deci e un tarif mai mult decât decent. Te înghesui sâmbătă noapte doar pentru că e moca? Pariez că unii, abia după ce au ajuns la muzeu, s-au întrebat ce se mai dă p-acolo şi înţeleg dezamăgirea celor care n-au apucat mici cu muştar în faţa exponatelor.

Citit 573 ori Ultima modificare Duminică, 19 Mai 2013 14:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.