Lesbienele fac DEX

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Ieri a fost ultima zi în care s-au putut depune declaraţiile de venit. Boschetarul din cartierul meu - i se mai zice şi homeless - are o întrebare în acest sens: dacă o arde pe la mai multe containere pentru haleală, se cheamă că se lăfăie în extra-venituri? Dar dacă îşi închiriază locuinţa fără tavan?

* Larisa Drăgulescu, fosta nevastă a gimnastului cu acelaşi nume, face Tsukahara cu Leo de la Strehaia, un nene promotor şi combinator de manelişti şi piţipoance. Vedeţi, nene, că şi manelarilor le place sportul? Mai ales ce rămâne acasă când bărbatul pleacă să facă mişcare...

* Marele premiu de la Cannes 2013 a fost câştigat de un film cu lesbiene. Pentru cei care au deschis mai târziu DEX-ul relaţiilor sexuale cu mofturi, lesbienele sunt două femei care gătesc împreună în aceeaşi bucătărie şi, dacă le mai rămâne timp de ceva, trec la treabă. De fapt, chiar e musai să le rămână ceva timp. Ideea e alta: dacă nu e producţie cu sex între o femeie şi un bărbat, înseamnă că-l pot urmări cu giranta sau cu bona?

* Gigi Becali n-a fost prezent la slujba oficiată duminică la Rahova. Ce se întâmplă? Aproape toţi sfinţii au şuşotit în timpul sfintei liturghii, nimănui nu i-a venit să creadă că însuşi spiritul sabiei Sfântului Gheorghe a lipsit nemotivat. Eh, o fi petrecut şi el weekendul ca orice bărbat părăsit temporar de nevastă: adică, s-a trezit târziu, a înfulecat ceva în grabă şi a plecat la un poker cu băieţii.

* Papa Francisc acuză Mafia că transformă oamenii în sclavi. Nu-i chiar aşa, Sfinte Părinte! Eu zic că-s deja pârpoliţi prin părţile esenţiale, sunt precum semipreparatele care mai merg băgate câteva minute la cuptorul cu microunde. Mafia doar deschide cuptorul la semnalul sonor...

* Cristina Ţopescu, fostă prompteriţă, actualmente politician cu patalama, se mândreşte că nimeni n-a iubit-o atât de mult ca Ştefan Bănică Jr.. Desigur, vânătăile i se văd şi acum.

* Regizorul Roman Polanski crede că egalitatea între sexe e o tâmpenie. Normal! Noi, bărbaţii suntem mai egali.

Citit 1021 ori Ultima modificare Luni, 27 Mai 2013 15:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.