Hârtie de şters la curtea constituţională

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nu mă prind bine sofisticăriile, astfel că ieri am ratat redactarea corectă a noţiunii de lesbiană. Un întreg colectiv a sărit ca ars, e vorba despre colegii de redacţie şi le mulţumesc. Eu îl scrisesem cu z, nu cu s, aşa cum prevede dicţionarul. Uau, mi-am zis, ce înapoiat sunt! Şi am luat DEX-ul fără prejudecăţi la rost pentru a mi se confirma că eram în eroare. Am tastat apoi pe Internet, nici acolo nu exista licenţa subsemnatului... În schimb, motorul de căutare m-a luat de guler şi mi-a sugerat că am vrut să identific una dintre următoarele variante: leziona, legheoană, leliţcană, Louisiana, logiciană şi lituaniană. Sper să nu se supere legheoanele care se pupă între ele, mi-s destul de limitat...

* Parlamentarii au rămas fără hârtie igienică, deci nu mai au cu ce-şi şterge curtea constituţională. Scuze pentru majusculele eludate! Iată ce-mi trece prin cap:

1. Să folosească ciocane de porumb, adică beţele rămase după curăţarea ştiuleţilor. Şi-aşa, timp de patru ani, ştiuletele demnitarului verticalizează cu graţie.

2. Abia acum descoperim cauza inventării atâtor legi cu iz de tub digestiv.

3. Să se şteargă la curtea constituţională cu diploma de doctor a premierului. Deşi, e cam toxică cerneala, în contact cu anumite părţi moi ale organismului.

* Mi-am adus aminte de problema cu lesbienele, că tot e la modă acum să fii lesbiană. Probabil aţi citit despre cele două surori frumoase ca doi fraţi, care se iubesc în timp ce neagă existenţa incestului. Mă rog, e greu să polemizezi cu decopertaţii mintal, aşa că trec la următorul panseu: vă daţi seama ce bucătărie mare trebuie să aibă un cuplu de lesbiene?

* Specialiştii americani anunţă că statul pe scaun este mai periculos decât fumatul, iar exprimarea lor încearcă să fie sugestivă, dar e uşor stupidă: „Statul pe scaun e noul fumat!” De aici şi glumiţe de genul: „Ce faci, mă, acolo, fumezi? / Da, mă dor plămânii de cât scaun am inhalat cu posteriorul!”

Citit 699 ori Ultima modificare Marți, 28 Mai 2013 14:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.