Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Congresul gay din weekend, de la Bucureşti, m-a mişcat profund. Ca niciodată, am văzut la marşul din acest an mutre de tocilari/tocilare militând pentru drepturile mofturoşilor din punct de vedere sexual. Eram obişnuit să zăresc organul principal de vorbire întins pe toată faţa, cam aşa se consacrase această acţiune pe scoarţa-mi cerebrală. Nu bănuiam, în schimb, că mi se vor ivi priviri de şoareci de bibliotecă la o paradă gay... Iată însă că şi copulaţia, cu sau fără mărar pe membrele inferioare, ştie carte.   
* Mai nasol mi se pare să fii membru MISA şi să pui de-o spirală în cartierul bucureştean Ferentari, acolo unde valoarea incomensurabilă a micţiunii este lovită din plin de scurgerile din subsol ale locatarului de la bloc. Serios, băieţii ăştia s-au rugat în spirală sâmbătă în zona rău-famată a Capitalei, or lichidul care se tăvăleşte prin conductele ruginite ale Ferentarilor bate la scor impuritatea urinei. Nu-i destul să crezi că, aidoma desfăşurărilor de forţe din basmele autohtone, yoghinele mereu învinge.
* O femeie de 51 de ani din Australia a devenit în mod oficial prima fiinţă de gen neutru din lume. Adică nu e nici bărbat, nici femeie. Tare, nu-i aşa? Avem, aşadar, primul biped care-şi permite să meargă la cârciumă până la ora 3 noaptea, să-şi strige sieşi „de unde vii la ora asta, animalule?”, să spele vase şi să calce cămăşi, să emane gaze de şist şi să râgâie în timp ce se scarpină la roşiile montane, să-şi ducă urmaşul la şcoală, să bârfească, dar să şi discute cu băieţii despre meciul de aseară, să urască telenovelele fără a pierde, însă, vreun episod, să umple cada de pilozităţi după duş, să-şi divinizeze organul de reproducere, apoi să-şi penseze sprâncenele, să-i fie mereu teamă de parcarea laterală, dar să claxoneze gagicile staţionate la semafor şi să se ameninţe singur că pleacă la mă-sa. Fiinţa de gen neutru este o invenţie dumnezeiască, ce mai!
* Declaraţie frumoasă oferită de un antrenor român de fotbal. Emil Săndoi, selecţioner la naţionala sub 21 de ani a României, a spus că „ne avântăm în mocirlă”. Ho, dacă am fi fost porci, ne-am fi avântat în mocirlă, da! Oamenii doar se afundă. O fi homofob, nu incult.

Citit 809 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iunie 2013 17:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.